Afacere cu produse apicole: cum sa iti lansezi un business profitabil in aceasta industrie


Afacere cu produse apicole: cum sa iti lansezi un business profitabil in aceasta industrie


BUGET
AFACERE

100000 €


TIMP
NECESAR

6 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

24 luni

Afacere cu produse apicole: cum sa iti lansezi un business profitabil in aceasta industrie

Produsele apicole sunt recunoscute pentru proprietatile lor care ajuta la intarirea sistemului imunitar, iar cresterea albinelor este o afacere populara in randul romanilor. Va puteti deschide un business in aceasta industrie cu o investitie de 100.000 de euro, pe care o puteti recupera in doi ani.

Investitia o veti folosi pentru achizitionarea utilajelor necesare prelucrarii si ambalarii produselor, inchirierea unui spatiu pentru desfasurarea activitatii si promovarea produselor. Furnizorii locali de miere sunt sprijinul vital de care aveti nevoie.

Prin parteneriate, cu farmaciile si magazinele de tip plafar din intreaga tara, puteti ajunge la numerosii consumatori de produse naturiste. Deschiderea unui magazin personal este o decizie ce trebuie luata cu atentie, deoarece cheltuielile pot fi destul de mari, iar alegerea unei zone potrivite, care sa fie frecventata de cat mai multe persoane, este esentiala.

Lasand la o parte zona de magazine fizice, mutarea in online si investitiile in marketing sunt o serie de pasi care va pot creste considerabil vanzarea si va vor aduce clientii la un click distanta de produsele pe care le comercializati. Dupa ce afacerea ajunge la maturitate, nu excludeti dezvoltarea pe pietele internationale, produsele apicole provenite din tara noastra fiind la mare cautare in tari precum Franta si Anglia.

Pentru a afla cat mai multe despre o afacere de acest gen, puteti citi aici.


Sursa foto: Tibanna79
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • furnizori
  • magazin online
  • parteneriate cu magazinele de tip plafar si farmaciile
  • utilaje pentru comercializare

Vor sa incerce aceasta idee:  1 din 2

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri