Afacerea cu salata care iti aduce venituri de milioane de lei


Afacerea cu salata care iti aduce venituri de milioane de lei


BUGET
AFACERE

1000000 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

120 luni

Afacerea cu salata care iti aduce venituri de milioane de lei

Afacerile agricole sustinute de investitii serioase iti aduc si beneficii pe masura. Daca sunteti un antreprenor hotarat sa isi dedice timpul si priceperea unui astfel de business si detineti resursele si rabdarea necesara, va veti bucura de aprecierea retailarilor care va vor aborda in privinta colaborarii.

Ideea de afacere cu salate prezentata in acest material reprezinta un proiect ambitios cu o investitie de 1,4 milioane de euro, ce va poate aduce venituri situate in jurul cifrei de 2 milioane de lei anual.

Pentru a va asigura un nivel ridicat al productiei si o calitate superioara puteti opta pentru o sera dotata cu sisteme automatizate de fertizilare si incalzire. La o suprafata de 20.000 de mp  cultivati veti putea colecta in jur de 650- 800 de mii de salate.

Modul de lucru adecvat si produsele de calitate va pot aduce in atentia retailarilor ce va pot ajuta la cresterea semnificativa a veniturilor. Pe langa cresterea vanzarilor, retailarii va pot sprijini si in ceea ce priveste obtinerea unor certificari cu ajutorul carora veti oferi afacerii dumneavoastra stabilitate.

Certificarea GLOBAL.A.P. este cel mai raspandit standard din lume privind bunele practici in agricultura care se acorda unui produs, atestand ca acesta respecta cele mai intalte standarde internationale de calitate si siguranta alimentara.

Printre avantajele certificarii pentru producatori se numara:
- un venit mai stabil pentru producator
- garantarea preluarii de catre retaileri a intregii cantitati de produse certificate
-acces la piete de desfacere locale si globale noi

Despre o afacere de acest gen puteti citi aici.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • seminte de salata
  • sera
  • parteneriate cu retailarii

Vor sa incerce aceasta idee:  3 din 3

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri