Afacere cu rosii pe suprafata extinsa: cum sa cultivi o cifra de afaceri de 1 milion de euro


Afacere cu rosii pe suprafata extinsa: cum sa cultivi o cifra de afaceri de 1 milion de euro


BUGET
AFACERE

3000000 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

120 luni

Investitiile in agricultura au prins avant in Romania.

Investitiile in agricultura au prins avant in Romania, prezenta producatorilor romani fiind din ce in ce mai vizibila pe rafturile supermarketurilor, care desfasoara programe pentru sustinerea acestora in ceea ce priveste accesul la raft.

In acest material vorbim despre o afacere cu rosii pe o suprafata de 2,9 hectare. Un proiect ambitios pentru care aveti nevoie de rabdare in ceea ce priveste amortizarea investitiei, care se ridica la 1 milion de euro pe hectar. Aceasta se preconizeaza ca va fi amortizata in minim 10 ani.

O buna administrare a serei va poate aduce o productie de pana la 1.000 de tone de rosii anual, productie care trebuie neaparat valorificata de un parteneriat cu un retailer mare catre care sa distribuiti un procent cat mai ridicat din volum. Important este sa fiti la curent si cu oportunitatile oferite de catre proiectele europene, prin intermediul carora puteti achizitiona echipamente si utilaje.

Toate eforturile depuse pot da nastere unei cifre de afaceri care sa depaseasca si un milion de euro pe an, insa, prin obtinerea unui certificari privind bunele practici in agricultura, veniturile pot creste considerabil. 

Certificarea GLOBAL.A.P. este cel mai raspandit standard din lume privind bunele practici in agricultura care se acorda unui produs, atestand ca acesta respecta cele mai inalte standarde internationale de calitate si siguranta alimentara.

Printre avantajele certificarii pentru producatori se numara:
- un venit mai stabil pentru producator
- garantarea preluarii de catre retaileri a intregii cantitati de produse certificate
-acces la piete de desfacere locale si globale noi

Despre o afacere profitabila cu rosii puteti citi aici.

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • investitia in sere pe suprafete mari
  • parteneriate cu retaileri mari
  • accesarea de fonduri europene

Vor sa incerce aceasta idee:  0 din 1

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri