Afaceri in domeniul educatiei: cum ii ajuti pe copii sa invete despre bani


Afaceri in domeniul educatiei: cum ii ajuti pe copii sa invete despre bani


BUGET
AFACERE

200 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

36 luni

Cum sa infiintezi o scoala de educatie antreprenoriala pentru copii

Dupa 18 ani in gestionarea insolventelor companiilor romanesti, Nicoleta Munteanu, fondator si actionar principal Euroinsol, a lansat in 2020 Kids in Business, un proiect de educatie antreprenoriala care, pana in 2021, a fost accesat de peste 1500 de elevi de ciclu primar din scoli private si de stat.

Infiintat ca un proiect in 2012, Kids in Business a devenit efectiv business in 2020, dupa semnarea PACT - “Pactului pentru educatie antreprenoriala” de catre Ministerul Educatiei, CONAF1 si FPPG2.

Investitia initiala este de aproximativ 200.000 de euro, suma alocata pentru dezvoltarea programelor de educatie antreprenoriala, organizarea de targuri dedicate micilor antreprenori, manuale de educatie antreprenoriala interactive, aplicatii si jocuri de educatie antreprenoriala, dar si pentru crearea primului hub de educatie antreprenoriala pentru copii, localizat in sectorul 2 al Capitalei.
 
Antreprenoarea estimeaza ca in 2023 isi va recupera investitia, avand in vedere interesul in crestere pentru educatia antreprenoriala.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri