Centru de divertisment culinar: afacere cu petreceri si cursuri de gatit


Centru de divertisment culinar: afacere cu petreceri si cursuri de gatit


BUGET
AFACERE

1000000 €


TIMP
NECESAR

12 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

36 luni

Afla cum poti incepe o afacere cu petreceri si cursuri de gatit

Industria de divertisment este una atractiva din punct de vedere financiar, cu multe sanse de reusita, dar si investitii pe masura. In ultimii ani, au aparut pe piata romaneasca tot mai multe business-uri care combina divertismentul cu partea educationala, motivand astfel romanii sa aleaga sa isi petreaca timpul intr-un mod cat mai prosper.

Daca te gandesti sa incepi o afacere in acest domeniu, iti prezentam o povestea antreprenoriala care, desi a fost lansata de scurt timp pe piata, a captat rapid interesul publicului. De ce? Romanii sunt un public foarte bun cand vine vorba de distractie si de petrecere a timpului liber. Barurile, restaurantele si pub-urile sunt pline la sfarsit de saptamana. In acelasi timp, o buna parte din ei sunt interesati de a invata si de a experimenta lucruri noi, precum cursurile de gatit.

Cand incepi o astfel de afacere trebuie sa stii de la bun inceput ce oferi: nu doar cursuri de gatit, disponibile in scolile de gatit sau de horeca, nu oferi doar sali si spatii pentru petreceri sau intalniri, oferi si experiente combinate. Trebuie sa fii dispus sa asculti nevoile consumatorilor si sa livrezi servicii precum: DJ, fotograf, cocktail masterclasses, degustari de vinuri sau bere artizanala.

Mai multe detalii despre ce ofera un centru de divertisment culinar gasesti AICI.

O astfel de afacere necesita o locatie mare pentru a putea gazdui salile unde se tin cursurile de gatit. O clasa de gatit poate avea pana la 20 de persoane, deci cel putin 2-3 statii sunt necesare intr-o incapere. Pe langa salile de gatit, poti avea cateva camere pentru petreceri private sau pentru intalniri si conferinte.

De asemenea, trebuie sa ai o legatura foarte buna si rapida cu furnizorii de alimente, bauturi, dar si colaboratorii si prestatorii de servicii aditionale. O astfel de afacere se poate promova foarte mult in mediul online, dar si in mediul corporate prin recomandari si participari.

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Sa inchiriezi un spatiu mare
  • Furnizori de materie prima
  • Colaboratori: DJ, fotograf, barmani, ospatari
  • Investitii in promovare
  • Electrocasnicele si instrumentele de gatit
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri