Centru de meditatii pentru elevi


Centru de meditatii pentru elevi


BUGET
AFACERE

40000 €


TIMP
NECESAR

3 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

36 luni

O afacere mereu actuala, profitabila pe termen lung

Un centru de meditatii poate fi o afacere foarte profitabila pe termen lung, in conditiile in care cererea pentru pregatirea de calitate va continua sa creasca, in prelungirea oricarui sistem de invatamant, public sau privat. Astfel de centre de pregatire sunt des intalnite in Occident si ar putea deveni si in Romania tot mai populare, in contextul in care profesorii vor prefera sa desfasoare o astfel de activitate intr-un cadru legal si modern, spre deosebire de meditatiile traditionale desfasurate in apartamente.

Pentru o astfel de idee de afaceri, veti avea nevoie in primul rand de cateva sali in care sa predati si sa desfasurati activitatile educationale. Acestea pot fi inchiriate in cladiri de birouri sau case vechi. 

A doua, si cea mai importanta resursa, este cea umana, adica profesorii pe care trebuie sa ii angajati pentru a-i medita pe elevi. Iar selectia acestora va reprezenta cea mai mare provocare. Insa, pentru un salariu corect, acestia ar putea aduce la centrul de meditatii primii clienti.

Din programa centrului de meditatii nu trebuie sa lipseasca cursurile de matematica, romana, limbi straine sau informatica si, prin urmare, profesori pregatiti pentru aceste discipline.

Nu in ultimul rand, veti avea nevoie de materiale educationale si licente pentru aplicatiile informatice pe care le veti folosi in activitatea de predat. Amenajearea salilor de curs va ridica si ea unele investitii.

Chiria pentru cateva sali intr-un spatiu de birouri, salariile primilor profesori, licentele software si materialele educationale, inclusiv achizitia de laptopuri si aparatura de calcul, pot urca investitia la cateva zeci de mii de euro. Luati exemplul lui Catalin Dicu, un antreprenor de 45 de ani, care - desi nu a fost niciodata profesor - a facut un centru de meditatii cu afaceri de 100.000 euro anual.De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Un spatiu in care sa desfasurati activitatile educationale (in chirie sau cumparat)
  • Aplicatii informatice cu licente
  • Materiale educationale
  • Laptopuri/calculatoare
  • Investitii in promovarea centrului de meditatii

Vor sa incerce aceasta idee:  38 din 42

Sursa foto: elevi, Shutterstock
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri