Crema-minune iti aduce vanzari de zeci de mii de euro


Crema-minune iti aduce vanzari de zeci de mii de euro


BUGET
AFACERE

15000 €


TIMP
NECESAR

4 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

Au investit 15.000 de euro intr-o "crema-minune" realizata dupa o reteta veche de 100 de ani

Reteta cremei Leac de-un veac a fost transmisa din generatie in generatie in familia prietenului sau, povesteste pentru Wall-Street.ro Florentina Ciocan (27 ani). Absolventa a facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Florentina a fost si este inca implicata intr-o afacere de familie care are ca principala activitate productia si exportul de incaltaminte sport. In urma cu trei luni a decis sa lanseze pe piata un produs nou, o crema care are la baza o reteta veche de 100 de ani.

Investitia initiala s-a ridicat la 15.000 de euro, bani care au inclus brevetarea, branding-ul, diferite teste, promovare si stocul de marfa. Momentan nu au recuperat investitia initiala insa cei doi antreprenori estimeaza ca acest lucru se va intampla pana la finalul acestui an.

Ambalata in vase de 50 grame, crema Leac de-un veac este alcatuita din propolis, ceara de albine, rasina de conifere, sacaz, parafina si ulei de floarea soarelui. Impreuna aceste ingrediente alcatuiesc un unguent dezinfectant, antiinflamator si regenerant. Crema poate fi folosita in cazul arsurilor, ranilor, infectiilor si iritatiilor de diferite feluri. De asemenea, pentru ca nu contine nici parabeni, nici parfum sau alcool, poate fi o varianta pentru pielea delicata a bebelusilor. Pretul unei astfel de creme este de 56 de lei. Citeste mai mult despre planurile celor doi antreprenori aici.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Ambalaje
  • Brevet
  • Teste

Vor sa incerce aceasta idee:  5 din 8

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri