De cati bani ai nevoie pentru a deschide o scoala de programare pentru copii


De cati bani ai nevoie pentru a deschide o scoala de programare pentru copii


BUGET
AFACERE

8000 €


TIMP
NECESAR

2 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a pune pe picioare o franciza MindHub

Compania fondata de antreprenoarea de origine bulgara, Polly Yankova si detine in prezent o retea de peste 40 de scoli, prezente in 12 tari. Vecinatatea cu Bulgaria si piata inca tanara din Romania in materie de cursuri de programare pentru copii a reprezentat un prilej potrivit sa patrunda si in tara noastra.

Pentru a obtine franciza MindHub, trebuie sa stii, inainte de toate, ca vei trece printr-un proces de selectie. Primul pas este sa completezi formularul de solicitare de informatii care se regaseste pe site-ul companiei. Urmeaza apoi o serie de intalniri cu unul din specialistii din cadrul organizatiei care iti vor da informatii suplimentare despre companie si despre ce inseamna concret acest proces, pentru a te ajuta sa iei decizia finala.

Investi ia ini ial într-o franciz MindHub începe de la 8.000 de euro i cre te în func ie de m rimea zonei pe care dore ti s o gestionezi. Po i opta pentru un singur centru sau pentru o întreag zon /regiune în care s - i dezvol i prezen a ( i în care po i deschide mai multe centre). Pentru aceasta din urm vorbim de o sum de 15.000 de euro.

„Printre alte avantaje se numara: o amortizare rapida a investitiei (de obicei, intre a 10-a si a 12-a luna), know-howul oferit de francizor in domeniul afacerilor si al marketingului si informatii extrem de utile pentru previziunile si calculele initiale”, a declarat pentru Polly Yankova, fondator si CEO al retelei MindHub.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri