A deschis o florarie cu bani stransi in liceu


A deschis o florarie cu bani stransi in liceu


BUGET
AFACERE

12000 €


TIMP
NECESAR

2 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

24 luni

A deschis o florarie cu bani stransi in liceu

La 25 de ani, Claudia Cuteanu are deja sapte ani de experienta ca antreprenor si o poveste de reusita care sa va inspire pe voi toti sa va apucati de afaceri. Inainte sa intre la facultate, a luat o decizie la care multi tineri nici nu se gandesc: a indraznit sa se arunce in afaceri cu bani stransi din modeling in anii de liceu si a facut o florarie. Astazi, tanare are cinci florarii.

Ideea nu este sa regretati acum o alegere pe care nu ati facut-o sau pe care oricum nu ati fi putut sa o faceti pentru ca nu aveati resursele necesare. Lectia de astazi este sa va apucati oricand de afaceri, indiferent de varsta, pe principiul ca orice dorinta poate deveni reala daca va apucati de treaba. 

Luand exemplul Claudiei, cu cateva mii de euro (ea a investit 12.000 euro), puteti deschide o florarie de 20 mp. Bineinteles, investitia difera in functie de spatiu si de cat de modern vreti sa arate floraria. 

De ce o florarie poate fi o idee buna de afacere? Romanii cumpara flori pentru ca exista mereu o ocazie de oferit un buchet sau un aranjament floral, de la o zi de nastere, onomastica, alte evenimente private, la sarbatori. Mai mult, pe langa clientii persoane fizice, clientii vostri pot fi companiile, care au bugete mult mai mari si care pot cumpara sute sau chiar mii de aranjamentele florale la o singura comanda. Diferenta o face pozitionarea aleasa: puteti face o florarie de colt de strada sau o florarie de lux. 

Povestea completa a Claudiei Cuteanu o puteti citi aici.
 
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • -un spatiu cumparat sau inchiriat
  • -flori diverse
  • -designer de flori pentru a realiza aranjamente florale
  • -1-2 angajati

Vor sa incerce aceasta idee:  4 din 4

Sursa foto: AC Photography
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri