Fotografii pe suport magnetic


Fotografii pe suport magnetic


BUGET
AFACERE

10000 €


TIMP
NECESAR

1 luna


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

Fotografii pe suport magnetic: o afacere inedita, usor de facut

Deschiderea unei afaceri cu fotografii pe suport magnetic este foarte simpla si putin costisitoare, pentru ca teoretic ai nevoie doar de un aparat de fotografiat/fotograf si o imprimanta speciala care sa printeze pozele pe suport magnetic.

Afacerea poate fi facuta si cu bani putini, avand in vedere ca iti poti deschide o firma de apartament in care sa derulezi toate operatiunile, de la promovarea pe internet la printat-ul fotogafiilor magnetice. Totusi, un site de calitate si promovarea afacerii pot sa ridice costurile de deschidere pana la cateva mii de euro.

Firma poate fi usor pusa pe picioare chiar si intr-o saptamana daca alegeti sa deschideti un SRL-D, dar marea provocare va fi atragerea de clienti, pe cat posibilul din zona corporate, care sa realizeze evenimente de mari dimensiuni si la care sa fotografiati cat mai multi oameni. Cash flow-ul se va baza foarte mult pe evenimentele organizate de firme cu care incheiati contracte.

Notorietatea afacerii cu fotografii pe suport magnetic va fi cea mai greu de castigat, pentru ca cele mai mari contracte din zona corporate vin pe baza recomandarilor. Nu neglijati insa nici promovarea prin social media si prin publicitate contextuala.

Memorabilia este un astfel de business de succes despre care WALL-STREET.RO a scris. Fondatorul acestei afaceri de succes, Radu Alexandru Isaila, a reusit sa ajunga la afaceri de 44.000 euro intr-un an si jumatate.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • O imprimanta care sa suporte printarea pe hartie magnetica, mai groasa decat cea obisnuita.
  • Aparat de fotografiat sau un fotograf colaborator
  • O pagina de internet si o platforma de social media pe care sa incepeti promovarea

Vor sa incerce aceasta idee:  52 din 57

Sursa foto: magneti_Shutterstock
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri