Franciza pentru un centru de infrumusetare Cellulem Block


Franciza pentru un centru de infrumusetare Cellulem Block


BUGET
AFACERE

70000 €


TIMP
NECESAR

3 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

36 luni

O afacere la cheie in care scapi de grija promovarii brand-ului.

Cum Romania este o piata virgina in zona de servicii, mai ales pe piata tratamentelor corporale, un centru de infrumusetare poate fi un pariu bun in afaceri. Detinerea unui astfel de business este cu atat mai usoara si cu mai multa siguranta de reusita daca alegi sa deschizi in regim de franciza. Practic, compania francizoare iti asigura aparatura necesara, mobilierul si brandul deja cunoscut si astfel iti este mult mai usor sa atragi clienti, multi dintre ei deja fideli. 

O franciza cu un centru de infrumusetare Cellulem Block are o taxa de la 21.000 euro. La aceasta se adauga investitia in amenajarea spatiului si achitarea aparaturii. Tu, ca viitor proprietar, trebuie doar sa gasesti spatiul adecvat business-ului si politicii companiei. In cazul Cellulem Block vorbim de gasirea unui spatiu de 120 mp in centrului orasului sau in zonele cu potential ale orasului, in general unde locuiesc persoane cu venituri medii spre mari. 

De altfel, un centru de infrumusetare in regim de franciza si nu in regim propriu te salveaza de la investitii masive in promovarea centrului si serviciilor. Practic, de aceasta parte se ocupa compania si specialistii sai in marketing, fara a mai fi nevoie sa aduci bani de acasa pentru publicitate. Potrivit directorului general al Cellulem Block in Romania, publicitatea online este cea mai rentabila metoda de promovare a tratamentelor corporale si de infrumusetare, astfel ca peste jumatate din clientii noi aleg centrul in urma documentarii pe Internet.

Un centru de infrumusetare (si in general orice business in servicii) este un business sensibil, in sensul ca necesita investitii continue in formarea angajatilor, in special in vanzari. Aceste investitii se vor reflecta in fidelizarea clientilor, care la randul lor vor aduce noi clienti, daca sunt multumiti de centrul tau. De asemenea, un centru de infrumusetare implica cheltuieli perioadice si constante cu produsele perisabile folosite la tratamente. Astfel, recuperarea investitiei se face in 3-4 ani.

De altfel, in Bucuresti, a aparut deja prima franciza Cellulem Block, pariul fiind facut de o contabila de 56 de ani.

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Spatiu fizic inchiriat/cumparat
  • Taxa de franciza
  • Aparatura si mobilier (sunt oferite de francizor)

Vor sa incerce aceasta idee:  11 din 12

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri