Petreceri pentru copii, o afacere din distractie


Petreceri pentru copii, o afacere din distractie


BUGET
AFACERE

5000 €


TIMP
NECESAR

2 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

Petreceri pentru copii, o afacere din distractie

Daca ai banii stransi pentru o masina, poate te mai gandesti un pic. Cu 5.000 de euro iti poti deschide o afacere cu petreceri pentru copii, un serviciu tot mai cerut atat de companii, cat si de parinti.

Pentru o astfel de afacere ai nevoie de un sediu social si cativa angajati care sa se ocupe de clienti. Cum afacerea se incadreaza in categoria servicii, investitia majora pe care trebuie sa o faci este in promovarea business-ului tau. 

Un business cu petreceri pentru copii poate fi o alegere inspirata, in conditiile in care piata este in crestere. Cererea este determinata atat cu ocazia evenimentelor personale, ca zile de nastere, cat si cu ocazia sarbatorilor comune, ca 1 Iunie-Ziua Copilului si sarbatorile de iarna, cand cei mai multi clienti sunt companiile. Astfel, poti lua in calcul si un business ocazional, nu neaparat permanent, care sa-ti genereze venituri cu ocazia 1 Iunie sau a sarbatorilor de iarna. 

Desi in orice business trebuie sa ai grija de calitatea serviciilor, sa fii corect in afaceri fata de clienti si sa ai grija de imaginea afacerii, cand vine vorba de servicii pentru copii grija si preocuparea pentru calitatea serviciilor trebuie sa fie cu atat mai mare cu cat clientii principalii sunt parintii, insa beneficiarii finali sunt mai ales copiii. 

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza o astfel de afacere de nisa, avem pentru tine povestea celei mai mari agentii de organizat pentreceri pentru copii. 
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Un sediu si cativa angajati
  • Un site al firmei
  • Promovarea serviciilor firmei

Vor sa incerce aceasta idee:  15 din 15

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri