Magazin online de imbracaminte


Magazin online de imbracaminte


BUGET
AFACERE

15000 €


TIMP
NECESAR

3 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

De ce ai nevoie pentru a-ti deschide un magazin online de imbracaminte

Cumparaturile online au devenit o practica extrem de raspandita in randul romanilor. Cifrele inregistrate de la an la an sunt in crestere. Comoditatea sau lipsa timpului liber necesar pentru a lua la pas magazinele ii determina pe romani sa recurga la aceasta metoda.

Pentru a-ti lansa o astfel de afacere ai nevoie in primul rand de un site bine pus la punct prin intermediul caruia sa iti vinzi produsele. Cu o investitie de 15 mii de euro, iti poti dezvolta propriul magazin online, iar serviciile de design si productie pot fi externalizate. O mare parte din investitie o vei folosi pentru achizitionarea produselor vestimentare si a accesoriilor prin intermediul unor parteneriate cu fabricile sau atelierele de productie.

Un avantaj destul de mare in ceea ce priveste magazinul online il reprezinta numarul mic de angajati si faptul ca ai scapat de cheltuielile pe care ar fi trebuit sa le suporti din cauza administrarii unui magazin fizic.

Nu neglijati investitiile in marketing si SEO, pentru ca un continut de calitate, optimizat pentru a fi descoperit usor in motoarele de cautare, va poate aduce sute de clienti.

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • magazin online
  • parteneriate cu fabricile si atelierele de productie
  • investitii in marketing si SEO

Vor sa incerce aceasta idee:  27 din 28

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri