Afacere cu dulciuri traditionale


Afacere cu dulciuri traditionale


BUGET
AFACERE

10000 €


TIMP
NECESAR

2 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

6 luni

O afacere cu bani putini si profit mare. Totul e sa ai retete gustoase

Dulciurile realizate dupa retete traditionale vor fi mereu la mare cautare, iar tendinta de a manca mai sanatos va creste cererea pentru produse de calitate. De aceea, o afacere cu dulciuri traditionale poate sa fie reteta succesului, mai ales ca investitiile pornesc de la cateva mii de euro, bani care pot fi recuperati in doar cateva luni.

Asa ca scoateti retetele bunicii si incepeti sa faceti teste in bucatarie. Cu cat va fi mai traditionala si mai unica reteta, cu atat veti putea sa intrati mai repede pe piata, cu un produs pe care nu il mai are nimeni sau il produc foarte putini. Luati exemplul, Cameliei Ghican, o fosta economista de peste 50 de ani, care a readus la viata cornetele boieresti.

Tineti cont ca pentru orice tip de desert traditional, veti avea nevoie de un laborator de productie, de o reteta bine pusa la punct, de un spatiu de depozitare curat si racoros, astfel incat sa nu fie o problema obtinerea autorizatiilor sanitar-veterinare. Laboratorul de productie implica, achizitia de utilaje sau cuptoare.

Va puteti gandi si la un punct fix de vanzare, dar atunci investitia ar putea creste, luand in calcul inchirierea unei suprafete mai mari si costurile cu cel putin un angajat la ghiseu. Altfel, in functie de specificul retetei, puteti livra direct catre clienti prajiturile, dar ati putea avea nevoie e o masina frigorifica.

Cu tot cu un buget pentru promovare si publicitate online, investitia intr-o afacere cu dulciuri traditionale poate urca peste 10.000 de euro, insa profitabilitatea afacerii este buna si este loc destul pe piata.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Laboratorul de preparare a dulciurilor
  • Spatiu de depozitare la rece al produselor
  • Autorizatiile sanitar-veterinare
  • Punct fix de vanzare (optional)
  • O masina frigorifica (optional)
  • Investitii in promovare si publicitate

Vor sa incerce aceasta idee:  29 din 30

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri