Bagel Shop cu vanzare in rulota


Bagel Shop cu vanzare in rulota


BUGET
AFACERE

15000 €


TIMP
NECESAR

3 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

24 luni

Bagel Shop cu vanzare in rulota: o afacere cu gust american

Provocarile unei astfel de afaceri cu bani putini tin de faptul ca bagel-ul este un produs relativ necunoscut pe piata romaneasca si va trebui sa educati consumatorul astfel incat sa inteleaga ca nu este doar un covrig, o gogoasa sau doar un sandvici.

Nu trebuie sa neglijati nici faptul ca o afacere in alimentatie publica are reguli si provocari aparte, pentru ca alimentele vor fi verificate constant de autoritati pentru a respecta calitatea si prospetimea produselor.

Cel mai important activ intr-o astfel de afacere este rulota multifunctionala, care va trebui sa dispuna de cuptor, plita, frigider si expressor. Rulota poate fi cumparata second-hand si apoi modificata la un cost total de pana in 5.000 de euro. In plus, pentru serviciile de restaurant, va trebui sa platiti o taxa de 3.000 de lei pe an catre Primarie, indiferent de marimea localului sau, in acest caz, a rulotei din care serviti clientii.

Va trebui sa inchiriat un spatiu unde sa amplasati rulota, de preferat pe un teren privat, deoarece birocratia este mai redusa. In functie de zona, chiria pentru a amplasa o rulota poate fi de cateva sute de euro pe luna.

Nu uitati de cele cateva retete de bagels, testate si gustate in prealabil de mai multa lume, pana veti ajunge sa le perfectionati. Nu veti putea face un bagel bun dupa ureche si nici nu veti reusi de la primele incercari. 

Avantajul unei astfel de afaceri cu buget relativ redus tine de faptul ca veti putea sa deschideti firma si sa incepeti efectiv vanzarea intr-un termen de cateva luni. Ca tanar antreprenor puteti sa alegeti varianta unui SRL-D si sa nu platiti CAS in primii trei ani.

Suday Bagels and Coffee este o astfel de afacere, lansata de cativa tineri curajosi in zona Pipera din Bucuresti.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • O rulota modificata
  • Un spatiu inchiriat unde sa amplasati rulota
  • Cateva retete de bagels
  • O campanie de promovare, atat directa, cat si in mediile online
  • Un site pentru afacere (optional)

Vor sa incerce aceasta idee:  23 din 23

Sursa foto: bagels, Shutterstock
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri