Cum transformi rutina cafelei intr-o afacere de succes


Cum transformi rutina cafelei intr-o afacere de succes


BUGET
AFACERE

12000 €


TIMP
NECESAR

1 luna


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

 Pentru multi dintre noi, cafeaua este o rutina zilnica. Cautam arome speciale, testam diverse sortimente si alegem varianta care e cel mai aproape de ideal. Pentru Vlad Timaru, cautarea permanenta si nevoia de a gasi cafeaua perfecta au generat un business cu afaceri de 2 milioane lei in primele 9 luni, care vrea sa cucereasca toata tara.

Ideea Coffee 2 Go a aparut in 2007, de la nevoia unuia dintre fondatori de a gasi o cafea buna, la filtru, mare si la un pret decent.

“In 2006-2007 aveam biroul undeva in zona Piata Romana si ajunsesem in punctul in care nu mai gaseam nicio cafea care sa aiba gustul pe care mi-l doream, indiferent ce marca sau ce filtru foloseam. Singura care se apropia de dorintele mele era cea de la McDonald’s, dar la vremea respectiva o percepeam prea mica, prea scumpa si prea fierbinte. Asa m-am gandit ca este posibil sa fie si alti oameni care sa prefere o cafea lunga, cu tarie medie, care sa poata fi cumparata de la fiecare colt de strada”, povesteste Vlad Timaru, unul din actionarii companiei. Partenerii sai in aceasta afacere sunt Iuliana Timaru si Mircea Radulescu (foto mai jos).

La vremea respectiva, conceptul de cafea to go in Romania exista doar la operatorii mari din domeniu, precum Starbucks sau Gloria Jeans, dar si la lanturile fast food KFC sau McDonalds.

Am discutat cu Vlad, unul din cei 3 fondatori ai Coffee 2 Go, intr-un interviu despre evolutia afacerii, secretele antreprenoriatului si planuri de viitor.

De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

Vor sa incerce aceasta idee:  53 din 56

Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri