Despre noi


Sectorul imobiliar este în continuă expansiune și maturizare, drept consecință am văzut necesară lansarea site-ului Wall Street Real Estate, o platformă exclusiv destinată dezvoltatorilor imobiliari sau agențiilor care îi reprezintă și a construcțiilor imobiliare ale acestora.

Platforma Wall Street Real Estate pune în relație dezvoltatorii imobiliari cu persoanele interesate să achiziționeze o locuință, atât în București cât și în orașele dezvoltate din România.

 

 

Ne propunem să fim mai mult decât un portal imobiliar unde pot fi găsite anunțuri de vânzare, astfel, aducem în atenția persoanelor interesate :

-           informații complete despre ansamblurile rezidențiale, materialele de construcție, calitatea finisajelor, etc

-           articole despre dezvoltator, zonele unde se află imobilele, facilitățile ansamblurilor, etc,

-           statistici personalizate,

-           aparinții în media în platourile Wall Street

 

Am ales să fim diferiți și să punem accent pe segmentul middle market din București și România și pe ansamblurile rezidențiale care aduc în prim-plan calitatea locuirii, un amplasament bun, suprafețe generoase, finisaje de calitate.

 

Misiunea noastră este să oferim publicului interesat de domeniul rezidențial informații complete, transparente și corecte despre ansamblurile rezidențiale din România dar și referințe utile în domeniul fiscal cu scopul achiziționării locuințelor.

Vă invităm să faceți parte din proiectul Wall Street Real Estate, primul site de acest gen din România, lansat în luna Mai și să vă alăturați unei comunități a dezvoltatorilor care pun accentul pe calitate, inovație și transparentă și care vor să își promoveze ansamblurile către clienții stabil economic.

 

Wall Street Real Estate, dăm cuvântului ,,acasă'', un sens!   

                                                                                                                               


De ce să alegi Wall Street?

Wall Street este unul dintre cele mai citite cotidiene de business și în topul celor mai importante publicații economice

- La momentul acesta numărăm peste 190.000 articole publicate și zeci de event-uri B2B. 

- Wall Street reprezintă vocea antreprenorilor din România fiind cea mai mare comunitate de afaceri din România.

- Punem accentul pe segmentul financiar, trenduri Real Estate, Anteprenoriat, segmentul IT, Inovație, Comert și Afaceri.

- Segmentul Social Media:150.000 Facebook Fans

 

Wall-Street.ro înseamnă 13 ani de profesionalism și peste 1.000.000 de utilizatori lunar.