Vivenda Residencias

În prezent sunt finalizate 487 de apartamente noi vândute în totalitate, la care se vor adaugă alte 177 de apartamente actualmente în curs de finalizare.


Vivenda Residencias – ansamblu de apartamente noi în București în zona bulevardului Basarabia

În cadrul complexului Vivenda Residencias al companiei imobiliare Hercesa, din zona bulevardului Basarabia, au fost finalizate 487 de apartamente noi și sunt vândute în totalitate. La acestea, se adaugă în prezent încă 177 de apartamente, și ele în curs de finalizare.

Apartamente cu 2, 3 și 4 camere într-o zonă cu multiple facilități

Zona în care se află acest ansamblu rezidențial este poziționată foarte bine pentru a fi în legătură excelentă cu mai multe mijloace de transport în comun, aproape de piețe și centre comerciale mari (Complex Cora Pantelimon, Mega Mall), spitale, școli și grădinițe, zone de agrement și parcuri (Arena Națională, Morarilor și Titan) – facilități care oferă o calitate sporită a vieții.

La finele etapelor de dezvoltare, complexul rezidențial Vivenda Residencias va numără un total de 1400 de apartamente noi pentru a fi puse în vânzare. Acestea sunt concepute de așa natură încât să se plieze pe nevoile oricărei persoane, întrucât au tipuri diferite de dispunere, precum și finisaje de calitate și standarde înalte. Proiectarea lor este realizată într-un mod rațional și practic, fiind bine echilibrate pentru a crea spații optime și luminoase.

Complexul deține spații de parcare supra și subterane și spații de depozitare dedicate fiecărui apartament în parte.

A treia fază a proiectului de dezvoltare Vivenda Residencias constă în 4 noi blocuri care au în total un număr de 243 de apartamente. În acest moment:

  • blocul H2 - este complet gata și vândut;
  • blocul K2 - are termen de finalizare în iulie 2018 și este rezervat în proporție de 99%
  • blocul H1 cu apartamente cu 2 și 3 camere – va fi finalizat tot în iulie 2018 și este rezervat în proporție de 75%;
  • blocul K1 cu apartamente cu 2, 3 și 4 camere – rezervat 60%, va fi gata în octombrie 2019.

Servicii pre- și postcumpărare apartament în complexul rezidențial Vivenda Residencias din bulevardul Basarabia, București

Orice client interesat de un apartament în cadrul complexului rezidențial Vivenda Residencias poate veni în showroomul dezvoltatorului pentru o experiență cât se poate de aproape de real: aici au fost construite și amenajate două apartamente la scară reală, complet mobilate și decorate, pentru a putea fi observate în detaliu condițiile și dimensiunile spațiilor de locuit. Poți, astfel, în calitate de client, să urmăreșți calitatea finisajelor și să urmărești modul în care ți se poate amenaja apartamentul dorit.

Totodată, relația cumpărătorilor cu dezvoltatorul nu se încheie la momentul semnării contractului de vânzare-cumpărare, întrucât Hercesa pune la dispoziția clienților săi mai multe servicii postvânzare apartament: remedierea în cel mai scurt timp posibil a eventualelor neconformități, în cadrul perioadei de garanție; sprijin și asistență tehnică după expirarea perioadei de garanție etc.

Un mare avantaj al achiziției de apartamente direct de la dezvoltatorul imobiliar Hercesa este inclusiv de natură financiară: se oferă o modalitate de plată foarte convenabilă, prin care cumpărătorul poate achita o parte din avansul locuinței, încă din perioada construcției, sub formă unor rate, direct la dezvoltator.

 

Pret

57660 € - 95137 €

Suprafata

47 - 80 m2

Nr. apartamente

177

Data finalizare

01 Jul 2019

Contact


Sunt de acord ca datele completate in formularul de mai sus cu caracter personal sa fie trimise si prelucrate de catre partenerul Hercesa.

Iulius va inaugura la finele lunii august proiectul din Timisoara

Iulius si Atterbury Europe vor inaugura, pe 30 august 2019, prima etapa a proiectului Iulius Town Timisoara (denumit anterior Openville) si care reprezinta cea mai mare investitie imobiliara din regiune, in valoare de peste 220 milioane de euro. Acesta este primul ansamblu de tip mixt din vestul tarii si cel mai important proiect de real estate...

Poate tehnologia sa creeze un nou "shift" in constructia de cladiri?

Majoritatea cladirilor de spatii de birouri care se afla in constructie, in prezent, toata tara sunt certificate cu standarde internationale LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) si BREEAM (BRE Environmental Assessment Method). Asta, in contextul in care, interesul investitorilor in sistemele de certificare a constructiilor...

Catinvest a finalizat prima faza a extinderii TOM Constanta

Catinvest, dezvoltatorul TOM Constanta, a finalizat prima etapa din planul de extindere a centrului comercial, cu o suprafata de 3.500 metri patrati, care a necesitat o investitie de aproximativ 3 milioane de euro. Ca urmare, retailerii de mobilier JYSK si Lem’s se muta in spatii dedicate mai mari, arata reprezentantii companiei.

Vreau sa devin partener