Adevarul

Adevarul"Dupa ce, in 2008, si-a ingropat bunicul matern in locul ramasitelor pamantesti ale generalului-erou Iacob Lahovary, edilul Marian Vanghelie s-a ales cu dosar penal, alaturi de varul sau si de alti membri PSD care l-au sprijinit in demersul dela Cimitirul Bellu din Bucuresti", scrie Adevarul, pe prima pagina.

Financiarul

Financiarul"Veniturile totale ale Vodafone Roma¬nia au scazut cu 9,3% in anul fiscal 2010-2011, incheiat la 31 martie, la 835,6 milioane de euro, iar EBITDA (profitul operational inainte de dobanzi, taxe, depre¬ciere si amortizare) s-a redus cu 22,8%, la 305,6 milioane de euro. Cauza? Conditiile economice dificile, spun oficiali opera¬torului, care semnaleaza insa o tendinta de revenire a pietei", noteaza Financiarul, pe prima pagina.

Curierul National

Curierul National"Unii cred ca tinta ar fi fost scoaterea lui DSK din cursa prezidentiala, iar <<opera>> ar fi nu doar a celor de la putere (UMP) sau a concurentilor sai socialisti, ci si a unora din chiar interiorul FMI, nemultumiti de "proeuropenismul" prea pronuntat al sefului FMI", informeaza Curierul National, pe prima pagina, intr-un editorial referitor la situatia sefului Fondului Monetar International (FMI).