Adevarul: Noul Plan Marshall

Adevarul: Noul Plan Marshall"Comisarul european Dacian Ciolos spune ca reducerea ratei de cofinantare a proiectelor UE va diminua deficitele si va crea noi locuri de munca", scrie Adevarul pe prima pagina.

Tot de aici aflam ca printre cei care anuntau fuga dictatorului Nicolae Ceausescu, pe 22 decembrie 1989, se afla cel putin un turnator al Securitatii: Costin Tugui.

In plus, citim ca noua criza financiara spulbera tot. "Economia mondiala se afla in pragul unei noi crize de proportii: bursele lumii s-au prabusit cu pana la 5%".

EvZ: VIP-urile care isi risca viata in timpul liber

EvZ: VIP-urile care isi risca viata in timpul liber"Sunt abonati la targurile internationale de avioane mici sau de yacht-uri, iar in garaje au ultimul racnet in materie de cai-putere", titreaza ziarul, intr-un articol despre persoanele publice cu hobby-uri periculoase.

Tot de pe prima pagina aflam ca propunerea lui Rutli Ladislau in functia de ministru al Sanatatii este una cu "scheleti in dulap".

In plus, citim si care sunt cele 5 solutii care pot sa stopeze prabusirea burselor in al 12-lea ceas. "Mai multi bani pentru salvarea statelor cu probleme din zona euro, un program de austeritate in SUA si mai multa implicare a bancilor sunt cateva din masurile recomandate de economisti, pentru a limita caderea pietelor".

Financiarul: Ajutoarele de stat catre Ford, sistate

Financiarul: Ajutoarele de stat catre Ford, sistate"Ajutoarele de stat catre Ford, sistate. Americanii nu au respectat volumul productiei", scrie Financiarul pe prima pagina. Pana in 2012, Ford ar trebui sa primeasca ajutoare in valoare de 143 de milioane de euro.

Mai aflam totodata ca "scenariul se repeta: Guvernantii spun ca Romania este ferita de criza". Astfel, Bursa de la Bucuresti a scazut deja la un nivel similar din 2008, provocat de falimentul Lehman Brothers, cele mai mari pierderi fiind inregistrate de BRD, FP si Banca Transilvania.

Tot pe prima pagina aflam ca BNR reduce prognoza de inflatie la 4,6%, ca urmare a scaderii preturilor volatile.