Seat: un nou dealer la Craiova

Seat: un nou dealer la CraiovaReteaua de dealeri Seat a crescut in iunie, prin includerea unui nou dealership la Craiova. Seat are 25 de parteneri (showroom-uri de vanzare/ service + parteneri strict de service).

In primele 6 luni, vanzarile Seat au fost de 385 de unitati. Cota de piata a marcii a crescut de la 1% in 2012, la 1,2%.

In prima parte a anului, Seat a lansat doua produse noi pe piata romaneasca, noul Toledo si Leon. Cele mai multe vanzari s-au inregistrat pe variante de echipare FR si Style.

Porsche, Bentley, Lamborghini si Audi

Porsche, Bentley, Lamborghini si AudiPorsche Inter Auto Romania, parte a Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg, a deschis in mai noul centru auto din Pipera pentru marcile Audi, Porsche, Bentley si Lamborghini, in urma unei investitii de 15 milioane euro.

Showroom-ul Lamborghini are 225 mp, Porsche 640 mp, Bentley 390 mp, Audi 880 mp.

Centrul Porsche Pipera are o suprafata totala de 50.000 mp, o suprafata construita de peste 11.500 mp si un depozit de piese de schimb de 800 mp, fiind cel mai mare centru auto din Sud-Estul Europei.

Constructia unui nou centru Porsche Inter Auto in Pipera a fost in proiect inca din 2006, cand piata era in crestere puternica. Finalizarea lui a implicat acum o reorganizare mai buna a portofoliului de marci in functie de segmentele de piata vizate.


Chevrolet: trei showroom-uri

Chevrolet: trei showroom-uriGrupul Radacini Motors a deschis in aprilie un nou showroom Chevrolet in Bucuresti, care va fi si punct de service, pe Bd.ul Iuliu Maniu.

Chevrolet a anuntat in ianuarie deschiderea unui nou showroom si punct de service in Baia Mare, Merlin Auto. Showroom-ul Merlin Auto are un spatiu de circa 300 metri patrati, iar service-ul are patru posturi de lucru.

Trans Car a devenit in februarie reprezentant Chevrolet in Iasi.

Reteaua de vanzari a marcii americane in Romania a crescut anul acesta la 29 de puncte de vanzare si service.

Opel: doua noi showroom-uri

Opel: doua noi showroom-uriReteaua Opel din Romania s-a extins in ianuarie cu doua noi showroom-uri, in Bucuresti si Cluj, marca auto germana ajungand astfel la 33 de centre de vanzare.

Investitorul din Bucuresti este Radacini Motors, care a deschis un showroom in Militari, la iesirea spre autostrada Bucuresti – Pitesti.

Investitia de la Cluj a fost facuta de Polymobile, care a deschis un centru de vanzari Opel in apropierea aeroportului, Sat Sannicoara, Comuna Apahida.

BMW si MINI

BMW si MINICompania Proleasing Motors din Ploiesti, dealer Ford pentru judetele Prahova, Dambovita si Buzau, a inaugurat in martie un showroom pentru marcile BMW si MINI, in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro intr-un centru cu suprafata construita de 2.300 de metri patrati.

Din decembrie 2001 pana anul trecut, compania a vandut peste 8.000 de unitati noi marca Ford, avand centre deschise in Ploiesti, Targoviste si Buzau, pentru care investitia totala s-a ridicat la peste sapte milioane de euro.