7 / 15

Land Rover - Range Rover

Premium Auto, importator Jaguar Land Rover, a facut rechemari pentru modelele Land Rover Freelander 2, an model 2012 – 2014, Range Rover Evoque, an model 2012-2014, TD4 2.2 L Diesel. La un numar redus de conducte de retur ale sistemului de injectie de combustibil montate pe vehiculele mentionate s-a identificat o pierdere minora de motorina pe la imbinarea dintre conducta de retur si injector. S-a raportat miros de motorina si in situatii cu vehicul stationat s-a gasit motorina sub. S-au inregistrat 16 incindente de incendiu.


Land Rover Discovery II, an model 1998– 2002: La un numar redus de vehicule s-a constatat o cursa variabila a levierului franei de stationare, avand ca rezultat o eficienta scazuta a franei de stationare. Acest lucru apare datorita faptului ca in anumite situatii surubul de reglaj al cursei sabotilor aluneca si impiedica sabtii de frana sa se aseze corespunzator pe tamburul de frana.


Land Rover Defender, an model 2011 – 2012: La un numar redus de vehicule s-a constatat ca suportii de fixare a centurilor de siguranta s-au desprins ca urmare a ruperii suruburilor de fixare, din cauza ca materialul era prea casant. Este posibil ca suruburile de fixare sa nu asigure protectie corespunzatoare a pasagerilor.


Land Rover Range Rover II V8 benzina, produs Septembrie 1998– Ianuarie 1999: La un numar redus de vehicule s-a constatat o uzura prematura a garniturii radiatorului de incalzire a clapetei de acceleratie, ceea ce in cateva situatii a condus la scurgeri de antigel. Faptul ca antigelul se poate acumula pe suprafete calde poate conduce la evaporarea accelerata a continutului de apa si la cresterea artificiala a concentratiei de antigel, care in conditii extreme este coroziv si inflamabil.


Land Rover Freelander, toate versiunile, produs Iulie 2000 – Ianuarie 2001: La un numar redus de vehicule a fost identificat un numar de cazuri legate de uzura izolatiei cablajului principal la iesirea din cutia de sigurante. In anumite conditii cablajul intra in contact cu lacasul amortizorului sanga fata si acest lucru poate conduce la deteriorarea izolatiei cablurilor. Daca deteriorarea este pronuntata se vor arde sigurantele si vor fi dezafectate urmatoarele circuite: faruri, Controlul Motorului, ventilatoare radiator racire, Pompa combustibil, Aprindere, Aer conditionat, ABS/HDC, Claxon, SRS.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri