Dora Pasare este noul brand manager Nissan Romania

Dora Pasare este noul brand manager Nissan Romania

Dora Pasare a fost numita de la 1 septembrie brand manager al Nissan Romania, dupa ce aproape 9 ani a fost directoul marcii Renault in Romania si al echipei de comunicare Renault din 2011. Dora Pasare o va inlocui pe Raluca Balan care a fost avansata si pleaca in Franta.

In 2006, Dora Pasare a fost numita Brand Manager Renault, coordonand echipa de Product Manageri si avand ca responsabilitate strategia comerciala de produs - pret pentru gama de autoturisme si comerciale Renault in Romania. Dora Pasare are 34 de ani si o experienta profesionala in domeniul auto de 13 ani si de peste 10 ani in cadrul filialei Renault din Romania. Reprezentantul marcii franceze si-a inceput activitatea in grupul Renault in 2003, ca si Product Manager Renault.

Raluca Balan, promovata in Franta

Raluca Balan, promovata in Franta

Raluca Balan (39 de ani), directorul marcii Nissan in cadrul Renault Commercial Roumanie, a fost numita de la 1 septembrie in functia de general manager marketing after-sales pentru Dacia si Renault in regiunea Euromed-Africa.

Regiunea Euromed-Africa include Romania, Rusia, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Karghistan, Tadjikistan, Turkmenistan si Uzbekistan.

Sursa foto: autolatest.ro

Jan Ptacek este noul sef Renault Commercial Roumanie

Jan Ptacek este noul sef Renault Commercial Roumanie

Renault Commercial Roumanie, importatorul marcilor Renault si Nissan in Romania, are de la 1 septembrie un nou sef, pe polonezul Jan Ptacek care il va inlocui pe Thomas Dubruel. Thomas Dubruel preia functia de director general adjunct al Renault MAIS (filiala de distributie a Grupului Renault din Turcia).

In varsta de 44 de ani, de nationalitate ceha, Ptacek are o experienta de doua decenii in cadrul Grupului Renault, ocupand in primii ani de cariera functii in marketing si managementul retelei comerciale din Republica Ceha si apoi din Franta. In 2003 preia functia de director de marketing al marcii Dacia, coordonand, in acea perioada, lansarea modelului Logan.

Din aprilie, marcile Dacia si Renault au un nou director de marketing

Din aprilie, marcile Dacia si Renault au un nou director de marketing

Marcile Dacia si Renault au de la inceputul lunii aprilie un nou director de marketing, pe Ionut Gheorghe (38 de ani), care il va inlocui pe Mihai Bordeanu, numit de la 1 martie director de marketing al grupului Renault pentru marcile Dacia si Renault, pe pietele din Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Malta.

Ionut Gheorghe s-a alaturat echipei Renault Romania in anul 2006. El are o experienta de 19 ani in domeniile de marketing si comunicare. Gheorghe face parte dintre managerii Renault Romania cu un parcurs international. El a revenit in Romania dupa ce a condus, din Elvetia, operatiunile de marketing ale marcii Infiniti in segmentul crossover pentru perimetrul geografic care cuprinde Europa, Africa si Orientul Mijlociu (EMEA).

Mihai Bordeanu, promovat in martie director de marketing pentru 4 piete

Mihai Bordeanu, promovat in martie director de marketing pentru 4 piete

Mihai Bordeanu (39 de ani) a fost numit de la 1 martie director de marketing al Grupului Renault pentru marcile Dacia si Renault, pe pietele din Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Malta, perimetru geografic denumit in interiorul grupului North Territory.

In 2010 a preluat functia de director de marketing in cadrul Renault Commercial Roumanie pentru marcile Dacia si Renault. Incepand de la 1 martie 2014 este director de marketing al Grupului Renault pentru pietele din Marea Britanie, Irlanda, Cipru si Malta („North Territory”).

Nicolas Maure, CEO la Dacia din ianuarie

Nicolas Maure, CEO la Dacia din ianuarie

Nicolas Maure a fost numit de la 1 ianuarie directorul general al Dacia - Renault Romania, inlocuindu-l pe Jérôme Olive, care va deveni director industrial al Renault pentru Regiunea Europa. Nicolas Maure a preluat, de asemenea, si postul director industrial al Renault pentru regiunea Euromed-Africa.

Fost presedinte al CA Dacia, numit director Renault pentru Eurasia

Fost presedinte al CA Dacia, numit director Renault pentru Eurasia

Fostul presedinte al Consiliului de Administratie Dacia Jean-Christophe Kugler a fost numit director general al Renault pentru regiunea Eurasia, care a fost extinsa cu patru tari, inclusiv Romania, scrie Mediafax.

Kugler, in varsta de 53 ani, il va inlocui de la 1 octombrie pe Bruno Ancelin, care a fost promovat vicepresedinte executiv al Renault pentru planificarea de noi produse. Regiunea Eurasia va cuprinde un numar de 15 piete pe care activeaza Renault, de la 11 in prezent, potrivit unui comunicat Renault.

In noua configuratie, regiunea include Romania, Rusia, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Karghistan, Tadjikistan, Turkmenistan si Uzbekistan. Romania, Republica Moldova, Turcia si Bulgaria faceau parte anterior din regiunea Euromed-Africa. Jean-Christophe Kugler lucreaza in cadrul Renault din 1984. Acesta a ocupat diferite functii de-a lungul anilor, iar din 2011 a coordonat activitatile grupului in regiunea Euromed-Africa.

In ianuarie anul trecut, Kugler si alti oficiali Dacia-Renault au fost decorati de catre Traian Basescu, "in semn de inalta pretuire pentru contributia remarcabila la dezvoltarea industriei de autoturisme in Romania". Renault i-a mai numit pe Bernard Cambier in functia de vicepresedinte al grupului si presedinte al regiunii nou create Africa-Orientul Mijlociu-India, si pe Philippe Klein in funtia de vicepresedinte executiv al Nissan.