1 / 4

Elon Musk: Inventing the Future

Scriitorul Ashlee Vance a publicat anul acesta cartea in limba engleza "Elon Musk: Inventing the Future" cu 400 de pagini in care povesteste cum a demarat in afaceri miliardarul din spatele companiilor SpaceX, Tesla, PayPal si SolarCity. Nascut in Africa de Sud, Elon Musk a plecat in Canada pentru ca s-a gandit ca ar fi mult mai usor sa ajunga astfel in America. Pentru a face bani pentru facultate, Musk isi transforma casa in club si da petreceri fastuoase.


In cartea "Elon Musk: Inventing the Future", Ashlee Vance spune despre planurile lui Musk de a trimite oameni in spatiu, pentru a forma o colonie pe Marte. El este inspiratia din lumea reala pentru seria de filme Iron Man cu Robert Downey Junior. Fabrica SpaceX a fost folosita in filmul Iron Man 2.


Banii obtinuti in 2002 prin vanzarea PayPal, pentru 1,5 miliarde de dolari catre eBay, i-a investit in masini electrice si rachete.


Lansata in mai 2015, cartea "Elon Musk: Inventing the Future" de la editurile Virgin Books 126 lei si Ebury Press 123 lei (400 pagini) are titlul Elon Musk: How the Billionaire CEO of Spacex and Tesla is Shaping our Future, iar de la editura HarperCollins Publishers 143 lei (392 pagini) are titlul Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri