1 / 5

Prima creatie a centrului de la Bucuresti

Centrul de design Renault, inaugurat la Bucuresti, lucreaza deja la innoirea gamei Logan, in colaborare cu centrele de design ale companiei din Brazilia, India si Franta, a declarat vineri directorul de design industrial al Renault, Patrick Le Quement (foto).

Potrivit lui LeQuement, la centrul de design al companiei din Europa Centrala, inaugurat vineri la Bucuresti, se va lucra atat la modelele Dacia, cat si la proiecte realizate pentru game din strainatate.

Oficialii Renault au prezentat vineri prima creatie a centrului de la Bucuresti - o versiune imbunatatita a Logan Pick-Up. "Am ales acest model pentru ca este foarte popular in Romania", a declarat directorul de design industrial al companiei.

Renault a inaugurat, vineri, la Bucuresti, centrul de design al companiei din Europa Centrala, al saselea centru de design al companiei. Primul a fost infiintat in 1989, la Barcelona, acesta fiind urmat de cele de la Paris, Coreea de Sud, India (Bombay) si din America Latina. Potrivit lui Le Quement, prin localizarea centrelor de design in mai multe zone ale lumii Renault preia "tendintele locale" in materie de design.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri