1 / 8

BMW

Directorul de vanzari al BMW Group Romania, Cristian Vlasin, a declarat, pentru Wall-Street, ca schimba masinile de doua ori pe an, ca politica de companie.

“ In functie de sezon si de masinile disponibile in productie, pentru directorul general de obicei masina de serviciu este fie BMW X5, fie BMW Seria 5. Middle management BMW Romania poate alege dintre Seriile 5, 3, BMW X3, Seria 1, orice model de caroserie”, a precizat Vlasin.

Motoarele sunt de obicei 2 litri sau 3 litri diesel, dezvoltand intre 177 CP si 286 CP. Potrivit oficialului BMW “culoarea este aleasa pragmatic, automobilul trebuie sa fie usor de intretinut in conditiile din Romania, unde praful isi face imediat simtita prezenta”.

Forma caroseriei este determinata de utilitate, aproximativ jumatate din masinile de serviciu fiind de tip Touring. Vlasin conduce in prezent un BMW Seria 5 cu un motor de 2,5 diesel.

Distanta medie lunara pe care oficialul BMW Romania o parcurge este de aproximativ 2.000 de kilometri sau chiar mai mult in perioadele cu deplasari in teritoriu.

Masina pe care si-ar dori-o directorul de vanzari al BMW Group Romania este un BMW X6.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri