1 / 7

Catalin Manta - Chevrolet Romania

Vanzarile vor scadea in volum odata cu incheierea de peste doua luni a programului Remat, insa luna decembrie este asteptata cu optimism in piata auto. “In fiecare an dupa terminarea programului Remat vanzarile se reduc, iar anul acesta avand in vedere ca sunt multi factori, inca necunoscuti, care trebuie luati in considerare, de exemplu viitoarea taxa de poluare, este greu de facut o estimare pentru decembrie. In orice caz, luna decembrie nu va fi mai slaba decat ianuarie 2010 care a avut cele mai mici vanzari de masini in acest an”, este de parere Catalin Manta, sales & marketing manager Chevrolet Romania.

Managerul nu a vrut sa faca estimari cu privire la cum va influenta noua taxa auto vanzarile. “In ceea ce priveste noua taxa de poluare iarasi nu ne putem pronunta pentru ca nu stim inca cum se va aplica. Este foarte probabil ca in decembrie sa fie inmatriculate mai multe masini datorita acestei taxe”, a mai spus Manta.

El estimeaza ca in acest an piata auto locala va inregistra un declin de 25%.

Chevrolet a vandut prin Rabla 2.536 de masini, Aveo fiind cel mai comandat model.

Importatorul are 34 de locatii in Romania, iar cele mai importante orase dupa numarul de unitati vandute sunt Bucuresti si Craiova.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri