1 / 7

Universitatea Politehnica din Bucuresti

Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB), unul dintre cei mai importanti furnizori de ingineri de pe piata locala, a reusit sa castige 32 de proiecte finantate prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), care pompeaza 4,25 de miliarde de euro in Romania, in perioada 2007 – 2013. Banii pot fi accesati de institutiile din mediul public si privat interesate sa investeasca in formarea personalului.

Valoarea cumulata a celor 32 de proiecte este aproximativ 440 de milioane de lei (106,8 mil. euro), potrivit listelor cu beneficiarii fondurilor europene in resurse umane centralizate de fseromania.ro, pagina de internet a POSDRU. Totusi, site-ul UPB prezinta doar zece proiecte.

Printre cei care apar implicati se numara si Anton Hadar, presedintele federatiei “Alma Mater”, organizatie sindicala al carei principal obiectiv este “restabilirea pozitiei sociale a personalului didactic si auxiliar din invatamant, in spiritul traditiei invatamantului romanesc interbelic”.

Patru din cele 32 de proiecte isi propun formarea de antreprenori, iar valoarea lor este de 28,5 milioane de lei (7 mil. euro).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri