Ei cunosc oamenii din comunitatea de afaceri

Ei cunosc oamenii din comunitatea de afaceriUn mentor trebuie sa fie bine conectat. Ei au colegi, prieteni si asociati si pot fi de asemenea implicati in alte organizatii sau business-uri, asa incat pot deveni un punct de legatura intre tine si oamenii din comunitatea de afaceri locala.

Totodata, acesta te poate conduce catre resursele care vor aduce prosperitate in compania ta.


Sursa foto : freedigitalphotos.net

Au experienta de care ai tu nevoie

Au experienta de care ai tu nevoieDaca esti in cautarea unei persoane care iti poate oferi o perspective si consiliere, insamna ca acea persoana trebuie sa fie mai experimentata decat tine.

Mentorii sunt in pozitia din care pot ajuta managerii de start-up-uri, dupa reputatia pe care deja si-au creat-o. Poti invata multe lucruri din greselile acestora.


Sursa foto : freedigitalphotos.net

Te pot ajuta sa economisesti bani

Te pot ajuta sa economisesti baniOferindu-ti lectii pe baza lucrurilor invatate de ei din propriile greseli, mentorii te pot ajuta sa eviti sa le faci si tu pe aceleasi.

Nu iti vor transforma afacerea intr-una ferita in totalitate de esec, insa invatandu-te din experienta lor vor avea sansa sa eviti aceleasi erori costisitoare.


Sursa foto : freedigitalphotos.net


Te poate ajuta sa gasesti finantare

Te poate ajuta sa gasesti finantareCea mai importanta etapa in care este bine sa ai alaturi un mentor este in perioada in care strangi fonduri pentru business, deoarece el te poate ajuta sa cunosti investitorii din comunitatea ta de afaceri.

Cu toate acestea, chiar si cand afacerea ta este pe picioare, sa ai un mentor care crede in succesul tau si iti sustine misiunea te poate ajuta sa descoperi noi canale de finantare.


Sursa foto : freedigitalphotos.net

Te va mentine motivat si responsabil

Te va mentine motivat si responsabilUn mentor bun te va sustine in atingerea succesului tau professional si te va mentine responsabil, asa incat sa iti atingi potentialul maxim. Creati o relatie in care verificarile periodice sunt normale, iar in acest fel vei putea impartasi cu acesta atat succesele cat si framantarile.

Fii sincer si deschis, iar mentorul iti poate pune la dispozitie expertiza de care ai nevoie pentru a prospera in afaceri.


Sursa foto : freedigitalphotos.net

Te va provoca constant

Te va provoca constantUn metor te cunoaste, iti stie business-ul si stie cum poti ajunge sa atingi succesul in afaceri.

O persoana care iti este atat de apropiata nu este doar un consilier cheie, ci si cineva care te poate incuraja, sprijini si deschide catre provocari.

Sursa foto : freedigitalphotos.net