1 / 12

A crescut gradul de frustare si stres in abordarea muncii

"Vad frecvent in jur oameni din ce in ce mai stresati din cauza presiunilor de la serviciu, din cauza instabilitatii jobului sau a lipsei de competenta sau de maturitate a celor care conduc afacerile. (...) Sunt multi care simt ca nu mai vor sau nu mai pot sa munceasca acolo unde muncesc acum, nu au prea multe posibilitati sa plece in alta parte si este ca si cum ar trai si ar munci in inchisoare", a declarat pentru Wall-Street.ro Rodica Obancea, Executive&Team Coaching, Associate Certified Coach.

Ea a adaugat ca unii dintre acestia sunt chiar suprasolicitati la serviciu, pentru ca daca nu trece de recesiune, compania poate da faliment, iar sarcinile sunt din ce in ce mai multe si mai complexe.

"S-a accentuat nivelul de stres din cauza faptului ca de cele mai multe ori acolo unde spre exemplu erau necesari 2 angajati pentru a efectua o anumita sarcina, exista acum numai unul. Interesant insa este constatarea ca a crescut semnificativ productivitatea angajatilor, ei reusesc sa faca mai mult in timpul disponibil si acest lucru neinsemnand sub nici o forma scaderea calitatii produselor si / sau serviciilor", crede Eugen Dragomir, MBA Head of Operation LeanCoaching.


Sursa foto : freedigitalphotos.net


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri