Consilieri clienti in diverse limbi straine

Consilieri clienti in diverse limbi straineSe cauta candidati care pot lucra atat part time, cat si full time pe postul de consilier clienti. Aceastia trebuie sa cunoasca foarte bine una dintre limbile straine : germana, maghiara, bulgara, poloneza, ceha sau slovaca, sa aiba abilitati de comunicare si interrelationare si sa aiba cunostinte de baza de operare PC, potrivit Ejobs.ro.

In urma unui training specializat, consilierii raspund cererilor clientilor din strainatate, preiau comenzi, ofera informatii intr-o maniera profesionala, acorda asistenta si consiliere clientilor in utilizarea serviciilor si rezolva reclamatiile clientilor.

Printre beneficii se numara pachet salarial format din salariu evolutiv, bonus lunar de performanta si bonuri de masa.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Babysitter

BabysitterDesi in multe situatii se cauta babysitter care sa stea cu copiii pe toata perioada zilei in care parintii sunt la serviciu, exista si cazuri in care acestea pot sa indeplineasca acest job pentru in medie 3 ore pe zi, cinci zile pe saptamana, spune Floriana Enescu, managing director Qualia.

Bonele iau in general copiii de la gradinita in jurul orei 16.00 si stau cu acestia pana vin parintii acasa.

Astfel, venitul mediu lunar se poate ridica la 150 euro/luna.

De asemenea, solicitarile pentru babysitter pot fi si in week-end, in aceasta situatie veniturile pot fi rotunjite in functie de numarul de ore lucrate.


Sursa foto: freedigitalphotos.net


Reprezentant companie de cosmetice

Reprezentant companie de cosmetice"Cautam eleve, studente, casnice, salariate, orice persoana care doreste sa faca economii pentru bugetul familiei sale si care doreste un venit suplimentar facand o munca usoara si placuta", asa suna anuntul unei companii care cauta reprezentanti de vanzari.

Veniturile variaza intre 20% si 40% comision din valoarea comenzii, potrivit Ejobs.ro.

De asemenea, companiile de profil pun la dispozitia persoanelor interesate acces gratuit la cursuri si traininguri pe teme de frumusete si vanzari, precum si reduceri pentru comenzile proprii.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Traducator

TraducatorCunoasterea unei limbi straine poate constitui un mare avantaj pentru persoanele care cauta sa isi rotunjeasca veniturile.

Sunt la mare cautare cunoscatorii de araba, bulgara, ceha, chineza, daneza, ebraica, finlandeza, greaca, japoneza, maghiara, olandeza, poloneza, rusa, slovaca, suedeza sau turca.

Pentru acest job se poate dedica zilnic in jur de trei ore, iar veniturile pot urca pana la 300 euro pe luna, spune reprezentantul Qualia.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Consultant financiar

Consultant financiarPentru acest job pot opta atat persoanele care doresc sa lucreze part time, dar si full time. Sunt cautate in special persoanele care pot da dovada de usurinta in comunicare si abilitati de negociere, potrivit Ejobs.ro.

Consultantul trebuie sa identifice potentialii clienti, si sa elaboreze, impreuna cu specialistii firmei, o solutie de investitie pe care o va propune clientului.

Se asigura training gratuit, angajarea cu contract de munca dupa perioada de proba, posibilitatea de specializare si promovare in cadrul firmei.


Sursa foto: freedigitalphotos.net


Figuratie TV

Figuratie TVSe cauta in general persoane care doresc sa lucreze part time, in functie de proiecte.

Pentru rolurile de figuratie pot aplica persoane de toate varstele, iar cerintele vizeaza aspect fizic placut, abilitati de comunicare, capacitate de improvizare si dezvoltare a unui subiect, si, in primul rand, seriozitate.

Oferta financiara se concretizeaza in functie de timpul de filmare si de rol: secundar, principal sau figuratie.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Mystery shopper

Mystery shopperSunt acele persoane platite pentru a juca rolul unui client misterios, care analizeaza activitatea activitatea personalului de vanzari, in general.

Un bun client misterios trebuie sa dea dovada de mai multe calitati, printre care obiectivitate, integritate, corectitudine, exigenta, spirit de observatie si atentie la detalii.

In functie de numarul de magazine vizitate pentru un proiect part time castigul este in jur de 700 lei pe luna, potrivit companiei de recrutare Lugera&Makler.

Sursa foto: freedigitalphotos.net



Operator sondaje de opinie

Operator sondaje de opiniePentru acest job sunt cautate in special persoanele tinere, in general studenti, insa nu este o regula.

Acestia pot efectua sondaje cantitative sau calitative, in cadrul carora persoane din mai multe segmente sociale isi exprima parerile despre un anumit produs sau serviciu.

Plata se realizeaza in functie de numarul de chestionare efectuate si variaza intre 6-8 lei/chestionar, potrivit Lugera&Makler.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Confectionar obiecte handmade

Confectionar obiecte handmadeAceasta activitate poate fi intreprinsa de oricine da dovada de creativitate.

Putem vorbi de obiecte care variaza de la bijuterii facute de mana la decoratiuni si accesorii realizate manual.

Cei interesati trebuie sa aloce pentru aceasta activitate minimum 2-3 ore pe zi si pot obtine un venit suplimentar de aproximativ 1.000 lei pe luna, crede Oana Datki, general manager al companiei de resurse umane Consulteam.


Sursa foto: flickr.com

Promoter/Hostess

Promoter/HostessPentru aceste job-uri se cauta in general persoane cu aspect fizic placut, comunicative, sociabile, vesele si dinamice.

Intre atributiile acestora se numara oferirea de informatii pentru potentialii clienti, prezentarea unor produse sau servicii, precum si promovarea acestora, potrivit Ejobs.


Sursa foto: flickr.com