1 / 4

Provoaca-ti zona de confort

Uneori, lectiile importante de viata ne pot fi amintite de cele mai neasteptate situatii.

"Intr-un weekend zapam telecomanda si vreme de 1 minut m-am uitat la desene animate. Era o secventa in care mama ii oferea copilului un sfat pentru viitor, incurajandu-l sa isi caute mereu competitori mai puternici decat el, aceasta fiind calea prin care va putea deveni cel mai bun. Este o lectie care se aplica si in mediul de afaceri. Castigatorii sunt cei care isi provoaca zona de confort, cu atat mai mult in aceasta perioada de criza, in care caile batatorite nu mai par sa dea rezultate", spune Adriana Dutescu, director Bucharest School of Management, Romanian-Canadian MBA Program.

Potrivit acesteia, starea de discofort va stimula anumite calitati pe care nu le constientizam si ne ajuta ca, in timp, sa ajungem sa gandim strategic in situatii de stress, presiune sau competitie puternica.

"Este o modalitate de dezvoltare personala care va completa cu succes un program de formare profesionala precum un MBA si care va cultiva un stil de lucru flexibil care te va ajuta sa inveti si sa te adaptezi rapid la orice situatie si sa lucrezi natural cu personalitati diferite, apartinand unor culturi diferite", a adaugat Adriana Dutescu.

Sursa cover foto: freedigitalphotos.net

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri