Sir Richard Branson

Sir Richard BransonSir Richard Brandson participa in data de 9 mai la evenimentul "The Ultimate Succes Summit", organizat la Bucuresti.

Sir Richard Branson este fondatorul Virgin Group. Unul dintre brandurile cele mai larg recunoscute si respectate din intreaga lume, Virgin si-a extins afacerile in calatoriile cu avionul si in cele pe calea ferata, ospitalitate si petrecere a timpului liber, telecomunicatii, media, sanatate si wellness, turism in spatiu si energie curata, prin peste 300 de companii in 30 de tari.

El este autorul cartilor „Losing My Virginity: How I've Survived, Had Fun and Made a Fortune Doing Business My Way“, (Cum mi-am pierdut virginitatea: cum am supravietuit, m-am distrat si am facut avere facand afaceri in felul meu) (Crown Business, 1998) „Screw It, Let's Do It: Lessons in Life“ (La naiba, hai sa o facem: lectii de viata) (Virgin Books, 2006) si „Business Stripped Bare: Adventures of a Global Entrepreneur” (Secretele afacerilor dezvaluite: aventurile unui intreprinzator planetar) (Virgin Books, 2008).

Pentru a participa la eveniment, persoanele interesate trebuie sa plateasca 396,8 euro pentru un bilet general sau 682 euro pentru un bilet VIP

Sursa foto: wikipedia.org

Philip Kotler

Philip KotlerPhilip Kotler, profesor de marketing international la Scoala Superioara de Management J. L. Kellogg, din cadrul Universitatii din Northwestern, SUA, va participa la un training certificat adresat specialistilor in comunicare, eveniment care va avea loc in 1 iunie.

Este licentiat in economie al Universitatii din Chicago si doctor in economie la Institutul de Tehnologie din Massachusetts.

El este implicat in cercetarea si dezvoltarea marketingului de peste 55 de ani. Profesorul Kotler este autorul lucrarii “Marketing Management”, acum la cea de a XIII-a editie – cel mai utilizat manual de marketing in universitatile de afaceri din intreaga lume.

Cei interesati sa-l asculte pe acest "guru in afaceri" trebuie sa plateasca 600 euro + TVA pentru un bilet.

Sursa foto: marketing30.ro



Jim Rogers

Jim RogersJim Rogers, celebru investitor american, co-fondatorul Quantum Fund alaturi de George Soros si unul dintre cei mai de succes autori in domeniul economic, vine pentru prima data in Romania si participa la editia inaugurala a Chartered Financial Analyst (CFA) Central and Eastern EuropeInvestment Conference, eveniment ce va avea loc in Bucuresti, pe 4 aprilie, la hotel Radisson Blu.

El va aborda problematici precum pozitionarea pietelor mature fata de pietele in curs de dezvoltare, solutiile neconventionale pe care aceste piete le dau provocarilor actualei recesiuni si rolul pe care economiile asiatice vor si pot sa il joace in Europa Centrala si de Est.

Persoanele interesate sa participa trebuie sa plateasca intre 250 de euro si 350 de euro.

Tarife:

1-4 persoane: 350 euro

5-9 persoane: 300 euro

10-15 persoane: 270 euro

membri CFA: 250 euro

Robin Sharma

Robin SharmaExpertul in leadership si dezvoltare personala, Robin Sharma, vine la Bucuresti de asemenea pentru evenimentul "The Ultimate Succes Summit" care va avea loc in data de 9 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.

Tema abordata de acesta va fi “Lead Without a Title: Winning Leadership Lessons to Build a Great Organization.” („Cum sa conduci chiar si fara a te numi neaparat conducator: lectii esentiale in construirea unei organizatii de succes”).

Robin Sharma conduce compania de consultanta in leadership Sharma Leadership International, fiind este unul dintre cei mai importanti experti din domeniul leadership-ului, autor al 11 bestseller-uri despre leadership si dezvoltare profesionala, inclusiv al operei "The Leader Who Had No Title".

Pretul unui bilet la eveniment costa 396,8 euro sau 682 euro pentru un bilet VIP.

Sursa foto: facebook.com

Paul Kewene-Hite

Paul Kewene-HiteProfesorul Paul Kewene-Hite, cu o experienta de peste 23 de ani atat in start-up-uri, cat si in companii multinationale ce au ca obiect de activitate, tehnologia, va participat la evenimentul dedicat mediului de afaceri din Romania, intitulat "Entrepreneurship: Embracing uncertainty", care se va desfasura in data de 3 aprilie 2012.

In prezent, Paul Kewene-Hite are un rol activ de mentor si consultant in contextul antreprenoriatului social, precum si in cadrul companiilor de diferite dimensiuni. In plus, a ajutat la crearea si consolidarea companiilor din domeniul tehnologiei, a restructurat si transformat companii din Australia si SUA, a lansat o noua afacare in China si a dezvoltat strategia pentru o initiativa a guvernului din Tara Galilor.

Accesul la eveniment este liber.


Sursa foto: insead.edu