1 / 6

Sir Richard Branson

Sir Richard Brandson participa in data de 9 mai la evenimentul "The Ultimate Succes Summit", organizat la Bucuresti.

Sir Richard Branson este fondatorul Virgin Group. Unul dintre brandurile cele mai larg recunoscute si respectate din intreaga lume, Virgin si-a extins afacerile in calatoriile cu avionul si in cele pe calea ferata, ospitalitate si petrecere a timpului liber, telecomunicatii, media, sanatate si wellness, turism in spatiu si energie curata, prin peste 300 de companii in 30 de tari.

El este autorul cartilor „Losing My Virginity: How I've Survived, Had Fun and Made a Fortune Doing Business My Way“, (Cum mi-am pierdut virginitatea: cum am supravietuit, m-am distrat si am facut avere facand afaceri in felul meu) (Crown Business, 1998) „Screw It, Let's Do It: Lessons in Life“ (La naiba, hai sa o facem: lectii de viata) (Virgin Books, 2006) si „Business Stripped Bare: Adventures of a Global Entrepreneur” (Secretele afacerilor dezvaluite: aventurile unui intreprinzator planetar) (Virgin Books, 2008).

Pentru a participa la eveniment, persoanele interesate trebuie sa plateasca 396,8 euro pentru un bilet general sau 682 euro pentru un bilet VIP

Sursa foto: wikipedia.org

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri