Locul 10: Bacau - 6 premii

Locul 10: Bacau - 6 premiiPremii obtinute: o mentiune, un loc trei, doua medalii de argint, o medalie de aur si un loc trei;

Competitii: Balcaniada de Matematica, Olimpiada Internationala de Matematica, Olimpiada Internationala de Chimie „D. Mendeleev", Olimpiada Internationala de Limba, Comunicare si Literatura Romana, "Certamen Ciceronianum Horatianum" Venosa, "Certamen Ovidianum Sulmonense" Sulmona.

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Colegiul National "Grrigore Moisil" din Onesti, Colegiul National Sportiv "Nadia Comaneci" din Onesti, Colegiul National "Gheorghe Vranceanu" din Bacau.


Datele reprezinta numarul elevilor cu rezultate deosebite obtinute la olimpiadele si concursurile scolare internationale 2011 si la Balcaniada de Informatica pentru Juniori, la Olimpiada Internationala de Limba si Literatura si Cultura Maghiara si la Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori, desfasurate in 2010, potrivit datelor furnizate de Ministerul Educatiei. Citeste aici ce premii vor primi acestia.




Sursa foto: Wikipedia

Locul 9: Galati - 6 premii

Locul 9: Galati - 6 premiiPremii obtinute: o medalie de bronz, un loc doi, o medalie de argint, trei medalii de aur;

Competitii: Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, Olimpiada pluridisciplinara Tuymaada, Olimpiada Internationala de Limba, Comunicare si Literatura Romana;

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Colegiul National "Vasile Alecsandri" din Galati, Liceul Teoretic "Spiru Haret" din Tecuci.

Sursa foto: Wikipedia

Locul 8: Maramures - 8 premii

Locul 8: Maramures - 8 premiiPremii obtinute: o medalie de bronz, 4 medalii de argint si 3 medalii de aur;

Competitii: Olimpiada Internationala de Matematica, Balcaniada de Matematica, Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene.

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Colegiul National "Gheorghe Sincai" din Baia Mare, Colegiul National "Vasile Lucaciu" din Baia Mare si Scoala cu clasele I-VII "Dimitrie Cantemir" din Baia Mare.


Sursa foto: Wikipedia

Locul 7: Constanta - 9 premii

Locul 7: Constanta - 9 premiiPremii obtinute: 3 mentiuni, 3 medalii de bronz si 3 medalii de argint;

Competitii: Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori, Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene, Olimpiada Internationala de Limba Turca, Olimpiada Internationala de Chimie „D. Mendeleev".

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, Colegiul National "Kemal Araturk" din Medgidia, Liceul International de Informatica din Constanta si Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanta.


Sursa foto: Wikipedia

Locul 6: Mures - 10 premii

Locul 6: Mures - 10 premiiPremii obtinute: 5 mentiuni, un premiu trei, trei premii doi si un premiu intai;

Competitii: Olimpiada de Matematica pentru Liceele Maghiare din Europa, Olimpiada internationala de Limba si Literatura Maghiara, Olimpiada Internationala de Limba, Literatura si Cultura Maghiara.

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Liceul Teoretic "Bolyai Farkas" din Targu Mures.


Sursa foto: Wikipedia

Locul 5: Cluj - 12 premii

Locul 5: Cluj - 12 premiiPremii obtinute: 5 mentiuni, doua premii 3, doua medalii de bronz, trei premii intai;

Competitii: Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori, Olimpiada Balcanica de Informatica pentru juniori, Olimpiada internationala de
Limba, Comunicare si Literatura Romana, Olimpiada internationala de Limba si Literatura Maghiara, Olimpiada de Matematica pentru Liceele Maghiare din Europa;

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Scoala cu Clase I-VIII "Constantin Brancusi" din Cluj Napoca, Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu" din Cluj Napoca, Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", din Cluj Napoca, Colegiul National "George Cosbuc", Liceul de Muzica "Sigismund Toduta", Liceul Teoretic "Bathory Istvan", Liceul Unitarian "Janos Zsigmond".

Sursa foto: Wikipedia

Locul 4: Iasi - 12 premii

Locul 4: Iasi - 12 premiiPremii obtinute: 6 medalii de bronz, 5 medalii de argint si una de aur;

Competitii: Olimpiada Internationala de Chimie „D. Mendeleev", Olimpiada Internationala de Stiinte Juniori, Olimpiada Internationala de
Fizica, Olimpiada Internationala de Georgrafie, Olimpiada Internationala de Stiintele Pamantului, Olimpiada pluridisciplinara
Tuymaada, Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori.

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Colegiul National „Emil Racovita” din Iasi, Colegiul National Iasi, Colegiul National "C. Negruzzi" din Iasi, Liceul de Informatice "Grigore Moisil" din Iasi.


Susa foto: Wikipedia

Locul 3: Covasna - 13 premii

Locul 3: Covasna - 13 premiiPremii obtinute: 6 mentiuni, doua locuri trei, 1 medalie de bronz, un loc doi si trei locuri intai;

Competitii: Olimpiada de Matematica pentru Liceele Maghiare din Europa, Olimpiada internationala de Limba si Literatura Maghiara;

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Grup Scolar "Baroti Szabo" din Baraolt, Colegiul National "Szekely Miko" din Sf. Gheorghe, Liceul "Nagy Mozes" din Tg. Secuiesc.


Sursa foto: Wikipedia

Locul 2: Harghita - 20 premii

Locul 2: Harghita - 20 premiiPremii obtinute: 13 mentiuni, doua premii trei, trei premii doi si doua premii intai;

Competitii: Olimpiada de Matematica pentru Liceele Maghiare din Europa, Olimpiada Internationala de Limba si Literatura Maghiara, Olimpiada Internationalade Limba, Literatura si Cultura Maghiara;

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Liceul Teoretic "Marton Aron" din Miercurea Ciuc, Liceul Teoretic "Tamasi Aron" din Odorheiu Secuiesc, Liceul Teoretic "Salamon Erno" din Gheorghieni, Liceul Teoretic "Orban Balazs" din Cristuru Secuiesc si Scoala cu Clase I-VIII "Nagy Imre" din Miercurea Ciuc.

Sursa foto: Wikipedia

Locul 1: Bucuresti - 49 premii

Locul 1: Bucuresti - 49 premiiPremii obtinute: o mentiune, 6 medalii de bronz, 30 medalii de argint si 12 medalii de aur;

Competitii: Olimpiada Internationala de Informatica, Olimpiada de Informatica a Tarilor din Europa Centrala si de Est, Olimpiada Internationala de Matematica, Olimpiada Internationala de Fizica, Olimpiada Internationala de Biologie, Olimpiada Internationala de Chimie, Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, Olimpiada Internationala de Astronomie, Olimpiada Internationala de Stiinte Juniori, Olimpiada Balcanica de Informatica pentru juniori, Olimpiada Balcanica de Informatica, Olimpiada pluridisciplinara Tuymaada, Balcaniada de matematica, Balcaniada de matematica juniori, Olimpiada Internationala de Limba, Comunicare si Literatura Romana si Olimpiada de Stiinte a Uniunii Europene.

Institutiile de invatamant la care studiaza elevii: Liceul International de Informatica, Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu", Colegiul National "Sf. Sava", Colegiul National "Gheorghe Lazar", Colegiul National "Grigore Moisil", coala cu clase I-VIII Nr. 17 "Pia Bratianu".


Sursa foto: Wikipedia.org