Big Picture

Big PictureAportul fiecarui membru din echipa are impact in rezultatul final, fie ca este vorba despre o opera de arta sau o conversatie cu un client. In Big Picture, echipele isi etaleaza abilitatile artistice, pictand o capodopera de proportii epice sub indrumarea unui pictor.

La inceputul exercitiului, participantii sunt impartiti in echipe mici. Fiecare echipa este responsabila pentru o anumita portiune din tablou - care va face parte din realizarea artistica finala.

„Inarmati” cu pensule, vopsele si cateva informatii de baza, echipele trebuie sa munceasca impreuna pentru a se asigura ca liniile se intalnesc si culorile se potrivesc.

Participantii isi dau seama repede ca, pentru a avea succes, ei trebuie sa coopereze cu celelalte echipe. Pe scurt, trebuie sa isi formeze o imagine de ansamblu pentru a se asigura ca fiecare bucata de panza se integreaza corespunzator si ca rezultatul final este un succes.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Cucerirea Everestului

Cucerirea EverestuluiParticipantii vor trebui sa utilizeze cat mai mult competentele fiecarui membru al echipei si sa reactioneze extrem de rapid.

Cucerirea Everestului este un eveniment „hands on” in care participantii se confrunta cu o provocare neobisnuita, in contextul unor situatii familiare mediului de la locul de munca: lipsa aparenta de resurse, deadline-uri agresive, oportunitati si amenintari, necesitatea de a lua decizii rapide, presiunea timpului, anxietate si multe altele.

Planificandu-si foarte bine resursele si infruntand vremea extrem de capricioasa, participantii trebuie ca in 21 de zile sa ajunga in varf, sa incerce sa stea cat mai mult acolo si sa se intoarca la baza teferi.

Cu cat lucreaza mai bine in echipa si reusesc sa analizeze informatiile si sa isi imparta cat mai bine resursele, cu atat mai mult misiunea va fi un succes.


Sursa foto: Wkipedia

World Caf

Grupati in echipe, participantii primesc informatii despre tara pe care o vor reprezenta, un kit de baza cu utilitati si o suma de bani pe care sa o investeasca in resurse.

Pornind de la informatia primita, ei trebuie sa construiasca o cafenea care sa contina produse specifice tarii, dar si un program artistic pentru clienti.

Dupa construirea cafenelelor urmeaza vizitarea lor. Fiecare participant va avea ocazia sa devina client al celorlalte cafenele si sa testeze serviciile si produsele acestora.

8 Principii de a te simti bine

8 Principii de a te simti bineCele 8 principii sunt redate prin 8 ateliere de 30 de minute.

Ateliere sunt diverse de la teatru de papusi, percutie, actorie, gatit la inteligenta de business, valori personale, comunicare si creativitate.


Sursa foto: freedigitalphotos.net