Babysitter in SUA

Babysitter in SUASe cauta tinere cu varsta intre 18 si 26 de ani si cunostinte de limba engleza, pentru ingrijirea copiilor.

Salariu propus: 700-1.000 euro.

Motivele neocuparii acestei pozitii pot fi destinatia indepartata pentru o persoana sub 26 de ani (potrivit cerintelor) pentru un salariu de 700-1.000 de euro.

In conditiile in care se solicita si o garantie financiara initiala din partea candidatului, pentru aceasta pozitie nu exista aplicatii, potrivit MyJob.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Receptionere in Dubai

Receptionere in DubaiSe cauta tinere cu varste intre 20 si 35 de ani, cunoscatoare de limba engleza si cu experienta pe un post similar.

Salariu propus: 450 - 700 euro.

Neocuparea acestui job poate fi determinata de nivelul salarial, precum si comisionul de mediere se ridica la 400 de euro + TVA, si de biletul de avion care trebuie platit de candidat. Candidatul mai plateste inca 300 lei pentru procesarea dosarului, potrivit MyJob.


Sudori in Algeria

Sudori in AlgeriaAngajatorii cauta persoane cu experienta de lucru pe proiecte petroliere-rafinarii sau nucleare.

Se cer cunostinte pe mai multe procedee de sudusa.

Salariul nu este specificat.

Motivele pentru care acest job nu a fost acoperit pot viza tara de destinatie, dar si specializarea, cerandu-se cunostinte avansate si experienta
relevanta in domeniu, potrivit eJobs.ro.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Ingineri Java

Ingineri JavaSe cauta persoane cu peste trei ani de experienta in domeniu si cunoscatori de limba engleza.

Salariu propus: sub 1.500 euro;

Nivelul de specializare poate fi motivul pentru care la acest job au aplicat foarte putine persoane, potrivit eJobs.ro.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Barman in Dubai

Barman in DubaiAngajatorii cauta persoane cu o experienta de minimum doi ani in domeniu si cunostinte de limba engleza la nivel mediu conversational

Salariu propus: 740 de dolari/lunar si tips.

Motivul in acest caz poate fi salariul oferit, relativ mai mic, comparativ cu alte tari mai apropiate de casa, potrivit Tjobs.ro.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Coafeza in Dubai

Coafeza in DubaiSe cauta persoane cu experinta in tehnici de coafare si vopsire, customer service si vanzare.

Salariu propus: 718 – 1745 de euro/lunar.

Un motiv pentru care acest job nu a fost acoperit poate fi faptul ca profesionistii in acest domeniu castiga bine in Romania si nu sunt dispusi sa plece in alta tara, potrivit Tjobs.ro.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Programator / Operator CNC pe masini Mazak in Belgia

Programator / Operator CNC pe masini Mazak in BelgiaSe cauta persoane cu experienta de minimum 5 ani pe masina de frezat MAZAK Mazatrol :T Plus, Mazatrol 640 T, Mazatrol T32-6, Matrix. Candidatii trebuie sa realizeze programarea corecta a masinilor in limba engleza

Salariu propus: 2.600 – 2.700 de euro brut/lunar;

Aceasta pozitie este greu de acoperit din cauza numarului mic de operatori pe astfel de masini, majoritatea avand o experienta de doar doi ani, intrucat aceste utilaje au fost introduse in Romania de putin timp. Un alt motiv il reprezinta limba, care trebuie stapanita foarte bine, potrivit Tjobs.ro.

Sursa foto: itusozluk.com


Kinetoterapeuti in Arabia Saudita

Kinetoterapeuti in Arabia SauditaCandidatii trebuie sa aiba diploma de licenta cu specializarea de kinetoterapeut si cel putin 2 ani de zile experienta in domeniu. De asemenea, se cerelimba engleza nivel mediu.

Salariu propus: 2.000 de dolari/lunar.

Motivul pentru care aceasta pozitie nu este cautate poate fi numarul mic de fizioterapeuti cu studii superioare in domeniu, majoritatea avand doar curs de calificare. conform Tjobs.ro.


Sursa foto: freeedigitalphotos.net

Medic medicina nucleara in Germania

Medic medicina nucleara in GermaniaSe cauta medici licentiati ai facultatii de medicina, cunoscatori de limba germana la nivel cel putin B2.

Salariu propus: 5.000 – 5.500 de euro/lunar.

Motivul pentru lipsa de interes este numarul mic de specialisti in aceasta ramura a medicinei moderne, potrivt Tjobs.ro.

Sursa foto: freedigitalphotos.net