China si Suedia

China si SuediaPentru aceste destinatii se cauta inginer mecanic.

Se cauta persoane cu experienta anterioara in functionarea si intretinerea turbinelor si echipamente similare. Candidatii trebuie sa fie vorbitori de engleza si dispusi sa invete suedeza si limba mandarina, potrivit eJobs.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Afganistan

AfganistanIntre pozitiile deschise pentru Afganistan, una dintre oferte se adreseaza inginerilor proiectanti mech/electric.

Oferta propune un salariu de 3.000 de lire sterline pe luna, cazarea, transportul si masa incluse. Perioada contractuala nu este mentionata, scrie Tjobs.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abu Dhabi

Abu DhabiPentru Abu Dhabi sunt disponibile mai multe oferte de locuri de munca pe site-urile de recrutare. Una dintre acestea se adreseaza medicilor dermatologi.

Oferta propune contract de munca pe o perioada de minim 2 ani, un salariu de 5.000 de dolari net, lunar, cazarea, transportul si asigurarea medicala incluse, potrivit Tjobs.

Contractul se intinde pe o perioada de minimum doi ani.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Arabia Saudita

Arabia SauditaPentru aceasta tara, se cauta medici specialisti in anestezie, cardiologie, oftalmologie.

Experienta solicitata este intre 3 si 5 ani, iar nivelul de cunoastere a limbii engleze trebuie sa fie unul avansat. Pachetul salarial contine: salariu incepand de la 5.000-7.000 euro/luna in functie de experienta, locuinta mobilata si utilata gratuit, zboruri gratuite anual, potrvit MyJob.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Coreea de Sud si Norvegia

Coreea de Sud si NorvegiaUna dintre pozitiile disponibile este cea de inginer.

Se solicita experienta de 5-10 ani sau chiar 20 de ani in inginerie, constructii sau instalatii. Viitorul angajat va monitoriza activitatile si va lucra direct cu coordonatorul lucrarii si este responsabil cu siguranta sistemelor si a echimpamentelor de instalatii. Activitatea se va desfasura atat in Coreea de Sud, cat si in Norvegia, prin rotatie. Nivelul salarial este confidential, potrivit MyJob.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Kuwait

KuwaitPentru Kuwait se cauta persoane tinere pentru postul de asistent de vanzari.

Candidatii trebuie sa aiba experienta anterioara de minimum un an in retail si sa vobeasca limba engleza, potrivit eJobs.

Sursa foto: freedigitalphotos.net


Dubai

DubaiUna dintre oferte de munca pentru Dubai, statul in care multi isi doresc sa ajunga macar o data in viata, se adreseaza managerilor de productie.

Pentru aceasta functie perioada contractuala nu este mentionata. Salariul si beneficiile sunt negociabile, in functie de pregatirea si experienta candidatului, conform Tjobs.

De asemenea, pentru Dubai se cauta candidati pentru functii de chelner, potrivit eJobs.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Insulele Caraibe

Insulele CaraibeAngajatorii cauta pentru aceasta destinatie exotica candidate care doresc sa profeseze ca dansatoare si propune venituri cuprinse intre 3.000 si 10.000 de dolari lunar, cazarea si transportul incluse.

Perioada contractuala nu este mentionata, potrivit Tjobs


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Madagascar

MadagascarPentru tara insulara aflata in Oceanul Indian se cauta inginer mecanic.

Se solicita experienta cu motoare Deutz Bv 16M 640 si un nivel bun al cunoasterii limbii franceze. Salariul oferit este de 3.000- 4.500 dolari/luna (in functie de experienta candidatilor), iar transportul si cazarea sunt asigurate, potrivit MyJob.

Sursa foto: freedigitalphotos.net



Polinezia

PolineziaPentru Polinezia se cauta tamplari.

Nivelul de experienta solicitat este de 2-3 ani, varsta maxima 45 de ani, iar cerinta eliminatorie este cunoasterea limbii franceze. Nivelul salarial este de 700-1.000 de euro/luna.

Se asigura cazare si utilitati, asigurare medicala si transportul de la locuinta la locul de munca si invers, potrivit MyJob.

Sursa foto: freedigitalphotos.net