Ianuarie

IanuarieCele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in luna ianuarie dupa cum urmeaza:

- cu 24,3% in fabricarea calculatoarelor si a produselor electronice si optice;
- intre 20,0% si 23,0% in fabricarea produselor farmaceutice de baza si a preparatelor farmaceutice, telecomunicatii, activitati de editare;

Valorile cele mai mici ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in intermedieri in hoteluri si restaurante (852 lei).

In luna ianuarie 2012, castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.467 lei, in scadere fata de luna anterioara cu 137 lei (-8,5%).

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Februarie

FebruarieScaderi importante ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in luna februarie in urmatoarele domenii:

-intre 8,5% si 10,5% in transporturi pe apa, extractia petrolului brut si a gazelor naturale, activitati de servicii anexe extractiei;
-intre 4,5% si 7,5% in activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune (inclusiv inregistrǎri audio si activitati de editare muzicalǎ; activitati de difuzare si transmitere de programe), activitati de editare, fabricarea altor mijloace de transport, alte activitati de servicii, productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat;

Valorile cele mai mici ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in hoteluri si restaurante (824 lei).

In luna februarie 2012, castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.472 lei, in crestere fata de luna anterioara cu 5 lei (0,3%).

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Martie

MartieCele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat astfel:

- intre 2,0% si 4,0% in prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn si pluta (cu exceptia mobilei; fabricarea articolelor din paie si din alte materiale vegetale impletite) si activitati de editare.

Valorile cele mai mici ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in hoteluri si restaurante (838 lei).

In luna martie 2012, castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.543 lei, in crestere fata de luna anterioara cu 71 lei (4,8%).

Sursa fotgo: freedigitalphotos.net

Aprilie

AprilieCele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat astfel:

- cu 31,8% in fabricarea produselor din tutun, respectiv cu 21,4% in fabricarea produselor farmaceutice de baza si a preparatelor farmaceutice;

Valorile cele mai mici ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat hoteluri si restaurante (853 lei).

In luna aprilie 2012, castigul mediu nominal net a fost de 1.553 lei, in crestere fata de luna anterioara cu 10 lei (0,6%).



Mai

MaiCele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in luna mai dupa cum urmeaza:

- cu 11,7% in industria metalurgica;
- intre 8,0% si 10,0% in intermedieri financiare (cu exceptia activitatilor de asigurari si ale fondurilor de pensii), fabricarea de masini, utilaje si echipamente n.c.a, activitati auxiliare intermedierilor financiare, activitati de asigurare si fonduri de pensii, fabricarea substantelor si a produselor chimice;

Valorile cele mai mici ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in hoteluri si restaurante (845 lei).

In luna mai 2012, castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.530 lei, in scadere fata de luna anterioara cu 23 lei (-1,5%).

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Iunie

IunieCele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in luna iunie astfel:

- cu 16,0% in extractia petrolului brut si a gazelor naturale, respectiv cu 14,3% in fabricarea produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului;
- intre 7,5% si 11,0% in activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii (cu exceptia celor din sistemul public de asigurari sociale), activitati de servicii anexe extractiei, extractia carbunelui superior si inferior.

Valorile cele mai mici ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in hoteluri si restaurante (845 lei).

In luna iunie 2012, castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.552 lei, in crestere fata de luna anterioara cu 22 lei (1,4%).

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Iulie

IulieCele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat astfel:

- cu 17,9% in telecomunicatii, respectiv cu 15,6% in fabricarea produselor din tutun;
- intre 6,0% si 7,5% in fabricarea produselor farmaceutice de baza si a preparatelor farmaceutice, intermedieri financiare (cu exceptia activitatilor de asigurari si ale fondurilor de pensii), fabricarea calculatoarelor si a produselor electronice si optice;

Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in hoteluri si restaurante (858 lei).

In luna iulie 2012, castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.556 lei, in crestere fata de luna anterioara cu 4 lei (0,3%).


Sursa foto: freedigitalphotos.net

August

AugustCele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat dupa cum urmeaza:

- cu 9,6% in fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor si semiremorcilor,
- intre 7,5% si 9,0% in activitati auxiliare intermedierilor financiare (inclusiv activitati de asigurare si fonduri de pensii), productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat, activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii (cu exceptia celor din sistemul public de asigurari sociale).

Valorile cele mai mici ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in hoteluri si restaurante (857 lei).

In luna august 2012, castigul salarial mediu nominal net a fost de 1.534 lei, in scadere fata de luna anterioara cu 22 lei (-1,4%).

Sursa foto: freedigitalphotos.net