1 / 22

Ronald Binkofski a plecat de la conducerea Microsoft

Ronald Binkofski (44 de ani), cel care a condus din octombrie 2010 Microsoft Romania, filiala celui mai mare producator de software la nivel mondial, a fost promovat ca director general al Microsoft Polonia. Interimatul este asigurat de Sorin Eftene (36 de ani) pana la numirea unui nou director general.

Binkofski lucreaza pentru Microsoft din 2006, prima functie ocupata fiind cea de director al diviziei developer & platform evangelism al filialei poloneze. El si-a continuat cariera ca director de operatiuni al businessului din Polonia. Managerul a devenit CEO al Microsoft Romania in octombrie 2010, cand l-a inlocuit pe Calin Tatomir, fiind primul expat care a condus filiala locala a companiei de software.

Sorin Eftene, directorul general interimar al Microsoft, este unul dintre primii angajati ai companiei in Romania. El a detinut functii de conducere in divizia Microsoft Services si, cel mai recent, a fost director al Enterprise & Partner Group. Pe de alta parte, prin aceasta numire, Sorin Eftene (36 de ani) devine membru al echipei de conducere a Microsoft in Europa Centrala si de Est.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri