Job-urile in domeniul advertisingului

Job-urile in domeniul advertisinguluiCerinte la angajare: studiile in domeniul marketingului ar putea fi de ajutor, insa cel mai mult conteaza creativitatea, comunicarea foarte buna si bineinteles anumite programe IT specifice domeniului, potrivit companiei de recrutare ManpowerGroup Romania.

Salarizare: un incepator poate porni de la 1.200 lei, dar salariile in aceasta industie pot sa ajunga la peste 1.000 de euro.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Trainer team-building

Trainer team-buildingCerinte la angajare: studiile nu conteaza foarte mult, important ar fi insa atestatul de Formator de Formatori.

Pentru aceasta pozitie este importanta personalitatea si abilitatile de lucru cu echipe, creativitatea si, cu siguranta, hobby-urile sportive, potrivit ManpowerGroup Romania.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Suport center-call center

Suport center-call centerAici se cauta tineri absolventi cu abilitati de comunicare si cu cunostinte corecte de limbi straine (engleza, franceza, italiana, olandeza), potrivit datelor furnizate de compania de recrutare Adecco.

In functie de limbile straine vorbite un entry-level poate avea de la 400 de euro la peste 800 de euro (daca vorbim de limbi nordice cunoscute).

Companiile investesc in angajati oferindu-le traininguri de abordare, de comunicare eficienta, de mediere a conflictelor, de gestionare corecta a terminilogiilor specifice.

In 2013 Romania devine o zona de interes pentru suport centere, in trendul externalizarii acestor servicii.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Ghid turistic

Ghid turisticCerinte la angajare: studii de specialitate, atestat de ghid turistic.

Salarizare: variabila in functie de sezonalitate. In plin sezon se poate ajunge la 1.000 euro, potrivit ManpowerGroup Romania.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Game tester

Game testerJob-ul presupune testarea jocurilor pentru diverse suporturi media, potrivit ManpowerGroup Romania.

Cerinte la angajare: studii tehnice.

Salarizare: incepe de la 1.200 lei si poate ajunge si la 1.000 de euro.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Arhitecti de sistem

Arhitecti de sistemMediul oferit de companiile de IT este unul destinat motivarii angajatilor, sustin reprezentantii companiei de recrutare Adecco.

Se fac eforturi sustinute pentru stimularea lor, pentru oferirea unor conditii de crestere a creativitatii. Vorbim de existenta unor zone de relaxare, zone de recreere cu jocuri destinate eliberarii stresului, zona de fructe si legume proaspete, jocurile corporate (teambulidnguri nenumarate).

Cerintele sunt preponderent tehnice si strict legate de descrierea job-ului.

Salariul este in crestere si datorita competitiei, dar mai ales datorita numarului redus de specialisti.

La 3-5 ani de experienta media salariala este 1000-1500 euro.

Peste 5 ani vorbim de peste 2.000 de euro.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Salvamar

SalvamarAceasta pozitie este deschisa mai ales la piscinele resorturilor cu multe stele din Romania, dar si din strainatate.

Jobul este unul extrem de apreciat de tineri. Atmosfera este de cele mai multe ori una foarte placuta, iar salariul poate ajunge la sume cu 3 zerouri la hoteluri din Arabia Saudita, de pilda, potrivit datelor furnizate de compania de recrutare Lugera.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Instructori de dans

Instructori de dansDansul reprezinta o pasiune pentru multi si o parte dintre acestia fac si o sursa de venit din aceasta.

Un instructor de dans la companie de profil porneste de la 400-500 euro, iar aceasta suma urca in functie de activitate.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Sursa foto: freedigitalphotos.net