Andreea Boaca este noul director general iLeo

Andreea Boaca este noul director general iLeoAndreea Boaca a devenit de la inceputul acestui an director general al agentiei digitate iLeo, urmand ca Mugur Patrascu sa ocupe in continuare functia de managing partner iLeo. Inainte sa preia noua pozitie, Andreea a fost Brand communication director in cadrul agentiei de publicitate Leo Burnett& Target.

Andreea Boaca (38 de ani) are 13 ani de experienta in publicitate si comunicare, din care ultimii 12 in cadrul grupului Leo Burnett. In cadrul agentiei Leo Burnett & Targett, Andreea a pornit de la pozitia de Brand Communication Executiv, a preluat in timp responsabilitati profesionale i manageriale tot mai mari, ultima pozitie detinuta fiind cea de Brand Communication Director.

S-a implicat direct si activ la nivel de strategie, supervizare i implementare pentru campaniile clientilor strategici ai agentiei. Cea mai lunga colaborare a avut-o cu brandurile P&G, branduri premiate an de an in cadrul festivalurilor precum Effie Romania si Euro Effie. In tot acest timp a acumulat o vasta experienta in abordari 360 ale campaniilor (atatoffline, cat si online).


Georgia Babici preia postul de economist-sef al biroului FMI de la Bucuresti

Georgia Babici preia postul de economist-sef al biroului FMI de la BucurestiGeorgia Babici a preluat postul de economist-sef al biroului FMI de la Bucuresti, functie lasata libera dupa ce Anca Paliu a plecat la Comisia Europeana in cadrul directoratului general de economie si finante, au precizat surse din piata pentru Wall-Street.ro.

Georgia Babici a fost director in cadrul Ministerului de Finante, iar in timpul mandatului lui Bogdan Dragoi la conducerea institutiei a fost consilierul acestuia pe teme de buget.

Ea l-a urmat apoi pe Dragoi si la Administratia prezidentiala, unde acesta a devenit consilierul presedintelui Traian Basescu.

Blake Horsley paraseste Colliers pentru Benevo

Blake Horsley paraseste Colliers pentru BenevoBlake Horsley, neozeelandezul care a condus timp de 5 ani departamentul de investitii al companiei de consultanta imobiliara Colliers Internationala, pleaca la fondul de investitii canadian Benevo.

In ceea ce priveste Benevo, Horsley mentioneaza ca are "o relatie profesionala excelenta cu Michael (Topolinski-n.r.), proprietarul, si sunt entuziasmat de ceea ce fac. Au demarat deja constructia proiectului de retail de la fost platforma Vulcan, iar constructia centrului comercial Victoria City va incepe in acest an".


Edenred Romania are un nou manager general

Edenred Romania are un nou manager generalEdenred Romania, compania cu activitate in domeniul tichetelor valorice, are un nou manager general, in persoana lui Pierre Gagnoud, care il inlocuieste pe Philippe Blecon de la 1 februarie 2013.

Philippe Blecon s-a aflat la conducerea Edenred Romania in ultimii 5 ani, iar in viitor va ocupa functia de manager general pentru filialele Edenred din Chile si Peru.

Pierre Gagnoud lucreaza in grupul Edenred din anul 2000, ocupand diverse pozitii de management in Europa de Est, ultimele doua fiind cele de manager general al filialei din Slovacia in perioada 2007-2009 si de manager general al Edenred Ungaria, din 2010.


Un nou director general pentru Philips Romania

Un nou director general pentru Philips RomaniaRobin van Rozen este noul director general al Philips Romania, din aceasta pozitie urmand sa coordoneze si operatiunile comerciale ale sectorului consumer lifestyle in tarile din Europa de Sud-Est, anunta compania.

van Rozen va prelua conducerea Philips Romania incepand cu 1 martie. Acesta va coordona si sectorul consumer lifestyle, care include produsele electrocasnice si espressoarele automate Saeco, produsele de ingrijire personala si pentru ingrijirea mamei si copilului Avent, produse audio-video si accesorii.

Gabriel Sorbo preia conducerea operatiunilor Western Union din Romania

Gabriel Sorbo preia conducerea operatiunilor Western Union din RomaniaWestern Union, unul din liderii globali in servicii de plati, a anuntat ca Gabriel Sorbo a preluat oficial coordonarea activitatilor companiei pe piata din Romania.

Din pozitia sa de Director Regional, Gabriel Sorbo va fi responsabil de coordonarea operatiunilor Western Union pe pietele din Italia, Romania, Bulgaria, Cipru, Grecia si Malta.

Pozitia de country manager la Western Union Romania & Bulgaria era vacanta din iulie 2012, dupa ce Daniela Budurea a fost numita pe o pozitie de conducere regionala in cadrul companiei la Viena.
Sursa foto: freedigitalphotos.net