Internship in resurse umane la Ubisoft

Internship in resurse umane la UbisoftUbisoft Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri la nivel mondial, cauta un student sau absolvent pentru un internship de cinci luni platit.

Acesta va lucra sase ore pe zi in departamentul de resurse umane al companiei.

Intre cerintele companiei se numara vorbirea limbii engleze si cunostinte de HR.



Internship in resurse umane la HP

Internship in resurse umane la HPGrupul american Hewlett-Packard (HP), cel mai mare producator de computere personale din lume, cauta un intern pentru programul HR Management Associate, pentru o perioada de trei luni.

Candidatii trebuie sa fie absolventi sau sa urmeze un master in domeniul afacerilor sau HR si sa aiba o experienta de minim doi ani in aceste arii. Acestia trebuie sa fie vorbitori de limba engleza.


Program de training la ProCredit Bank

Program de training la ProCredit Bank ProCredit Bank ofera un program complet de training pentru dezvoltare – Programul Young Bankers – adresat acelora care doresc sa se specializeze in domeniul bancar, atat absolventi de studii superioare, cat si persoane cu experienta practica de lucru.

Banca ofera un curs introductiv intensiv pe durata a sase luni, in teoria zi practica activittii financiar-bancare. Training-ul practic este organizat in sucursalele si agentiile ProCredit Bank si necesita deplasarea in alte locaii si timp alocat studiului individual.

Prezenta este obligatorie la toate cursurile, pe tot parcursul programului, iar ProCredit Bank va suporta toate cheltuielile generate de cazarea si transportul catre / din localitatile unde are loc training-ul practic.

O remuneratie lunara este platita participantilor pe toata durata programului. Valoarea remuneratiei este stabilitaindividual, in functie de experienta de munca a fiecarui candidat.

Internship in cadrul Metro Cash & Carry

Internship in cadrul Metro Cash & CarryRetailerul cauta tineri pentru programul Metro School of Commerce, pentru perioade de 3-6 luni, part-time, neplatit.

Candidatii trebuie sa urmeze un program de master sau sa fie absolventi in domeniile afaceri, resurse umane sau marketing, vorbitori de limba engleza la nivel fluent.

Cei mai buni interni au sansa sa se angajeze in companie.

Sursa foto: www.metro.ro




Program de practica la Siemens

Program de practica la SiemensGigantul industrial german Siemens, prin Siemens CT Romania, singura divizie a concernului cu profil de cercetare-dezvoltare din sud-estul Europei, organizeaza un program de practica, care se adreseaza studentilor din centrele universitare din Romania cu profil IT/tehnic.

Programul are ca scop atragerea si pregatirea celor mai buni studenti in vederea colaborarii ulterioare in calitate de angajati sau de bursieri (studenti, masteranzi sau doctoranzi).

Stagiul de practica de vara se desfasoara in perioada 15 iulie – 27 septembrie 2013, iar in aceasta perioada cei celectati vor beneficia de o bursa de practica.

Internship la Softwin

Internship la SoftwinProducatorul de software Softwin organizeaza, in cadrul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare, un internship platit pentru studenti sau tineri absolventi ai Facultatii de Litere si ai Facultatii de Limbi Straine.

Durata de desfasurare a stagiului de pregatire este de 6 luni, in perioada iunie - decembrie.

Voluntarii trebuie sa cunoasca bine gramatica limbii engleze si sa aiba cunostinte bogate privind fonetica, morfologia si semantica limbii engleze.


Internship la fabrica de detergenti a P&G

Internship la fabrica de detergenti a P&GProducatorul de bunuri de consum P&G cauta candidati pentru un internship pe perioada verii, de trei luni, dar si de 6 luni, cu incepe din luna iunie, in cadrul fabricii de detergenti de la Urlati.

Cei selectati vor avea ocazia sa activeze in diverse zone ale fabricii, ca operatiuni sau logistica si altele.

Internship in cadrul Xerox

Internship in cadrul XeroxXerox Romania, filiala locala a celui mai mare producator de copiatoare din lume, cauta candidati pentru internship in domeniile financiar-contabil si legal.

Compania se uita dupa persoane cu studii economice sau in domeniul dreptului, in curs sau finalizate.