6 / 8

Reitereaza obiectivele, colaboreaza si fii un model pentru angajati!

1. Reiterarea obiectivelor. Angajatii trebuie sa aiba o imagine clara si actualizata asupra asteptarilor pe care managerul si compania le au de la ei si asupra obiectivelor pe care trebuie sa le atinga. Ajuta-i sa aiba o viziune clara asupra rolului lor si deleaga-le responsabilitati care ii vor readuce in mediul de business mai rapid, spune Iuliana Manza, PR in cadrul companiei Hart Consulting.

2. Lucrul eficient in echipa si colaborarea. Asigura-te ca echipa ta lucreaza impreuna, ca fac schimb de idei, ca se sustin si se motiveaza unul pe altul. Cum ajungi aici? Trebuie sa intelegi modul in care functioneaza echipa ta: rolurile informale ale membrilor echipei, comportamentele disfunctionale la nivel de echipa in situatii de stres, precum si identificarea ancorelor valorice comune ale membrilor echipei cu scopul de a creste intelegerea interpersonala, a stilurilor de lucru proprii si ale colegilor, a ceea ce fiecare aduce in echipa, a cauzelor conflictelor din echipa

3. Role modelling. In procesul de revigorarea a angajatilor dupa vacante, rolul managerului este vital. Ca manager, trebuie sa fii un model pentru membrii echipei. Tu trebuie sa fii cel care stabileste, prin propriul exemplu, un standard de comportament la locul de munca.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri