Acelasi domeniu, functie noua

Acelasi domeniu, functie noua

Daca ai petrecut cea mai mare din cariera lucrand ca profesor de clase primare si esti in cautarea unui program mai flexibil de lucru ca de exemplu tutore, va trebui sa-ti restructurezi CV-ul.

Pune in evidenta experienta de la locul de munca si competentele tale specifice pe jobul pe care il vanezi, ca sa arati ca esti calificat pentru noua pozitie.

Acelasi domeniu, functie adaptabila

Acelasi domeniu, functie adaptabila

Daca lucrezi in functia de contabil, lumea ta se imparte intre bani. Dar asta nu te impiedica sa lucrezi de acasa pentru acelasi job, fara sa mergi la birou. Si poate chiar ai facut asta.

Specialistii te indeamna cu sinceritate sa vorbesti in CV-ul tau si despre capacitatea de a lucra individual si despre cat de bine te descurci si singur.

Domeniu nou, aceeasi functie

Domeniu nou, aceeasi functie

Chiar daca ai lucrat ca specialist in relatii publice pentru o companie foarte mare din domeniul infrumusetarii, s-ar putea sa nu ai totusi aptitudinile, experienta sau poate chiar studiile necesare pentru a lucra ca PR-ist la o editura de carte.

In acest caz, trebuie sa subliniezi realizarile tale cele mai impresionante pe aceeasi functie si din alte functii pentru a-l convinge pe viitor sef ca te descurci in orice domeniu nou.

Domeniu nou, functie noua

Domeniu nou, functie noua

Ai tot vanat locuri de munca in domeniul in care ai studii si experienta, dar nu ai prins nimic. Poate este cazul sa te gandesti la reconversie profesionala, sfatuiesc specialistii.

Daca ai nevoie cu disperare doar de un loc de munca, indiferent de domeniu, pune in lumina doar acele parti din experientele anterioare si doar abilitatile necesare pentru urmatorul loc de munca. In plus, pune accentul pe cat de eficient si productiv esti indiferent de sarcinile pe care le primesti.