2 / 6

Domenii de top la angajari in acest an

Se pare ca si in acest an in frunte se va clasa IT-ul, domeniu care in ultimii ani a generat mii de locuri de munca. Vor fi insa disponibile pozitii si in alte arii.


"Cele mai ofertante domenii de activitate vor fi fara indoiala IT-ul, vanzarile, dar si posturile de suport printre care si cele aflate in call center. Nu trebuie insa neglijate posturile din departamentele de marketing, tot mai solicitate sa identifice strategia cea mai potrivita de atragere a clientului final catre un anumit brand/produs", declara specialistii Professional.


Acestia mai spun ca in acest an vor fi cautati tinerii cunoscatori de limbi straine pentru call center-uri si vor fi in continuare "vanati" specialistii in vanzari.


"IT-ul si outsourcing-ul vor ramane in continuare in top din punct de vedere al numarului de angajari", considera si reprezentantii companiei de recrutare Lugera.


"Sunt semne ca va continua cresterea din domeniul telecom, in timp ce evolutia in IT isi va mentine trendul. Deschiderile din energie, concentrate pe industria prelucrarii si distributiei de petrol in 2013, isi vor extinde aria si in celelalte sectoare energetice (gaz, nuclear, eolian)", au spus reprezentantii APT Group.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri