1. Manager IT

1. Manager IT

Daca nu esti multumit de salariul actual si suma de peste 1.500 euro lunar ti se pare convingatoare, poti opta pentru postul de Manager IT la compania New Class Automobile Development. Candidatul ideal are o experienta de cel putin trei ani pe un post similar, o cunoastere "excelenta"a tehnologiilor IT (servere, sisteme de operare, de comunicatii, LAN si WAN, baze de date), arhitecturi (server-client, web, portaluri), a sistemului de operare Windows Server si cunostinte HTML, PHP & Mysql, potrivit ejobs.ro.

De asemenea, ai nevoie de experienta in implementarea si/sau elaborarea de solutii software (ERP, management de documente si fluxul de lucru) si experienta administrare si programare baze de date. Vei avea un plus daca detii certificari de Project Management si alte certificari in domeniu.

2. Senior Software Tester

2. Senior Software Tester

Cel putin trei ani experienta in software si in Microsoft Windows iti pot aduce jobul de Senior Software Tester la compania Optymyze. La fel de necesare sunt si experienta in leadership si capacitatea de a avea viziune intr-o echipa globala si de a instrui si a fi mentor pentru membrii echipei., scrie ejobs.ro.

Candidatul ideal detine cunostinte in limbaje de programare ca Java, C, C++, VB, experienta in sisteme de gestionare a bazelor de date si in servere web si de aplicatii ca Glassfish, Tomcat, Apache, WebSphere si IIS.

Compania ofera salariu corespunzator abilitatilor, experientei si educatiei detinute de candidat, bonusuri in functie de performante si programe de dezvoltare profesionala.

3. Contabil sef

3. Contabil sef

Cativa ani de experienta, studii superioare in domeniu, cunostinte solide de legislatie financiar-contabila si fiscala si experienta in procesul de audit financiar anul iti pot aduce un loc de munca pe postul de contabil sef la compania Pangram, potrivit ejobs.ro.

Limbile straine engleza si italiana constituie un avantaj pentru candidatii care sunt interesati de acest post disponibil in Resita. Angajatul trebuie sa coordoneze departamentul financiar-contabil, sa raspunda de acuratetea si corectitudinea operatiunilor financiar - contabile inregistrat si sa intocmeasca rapoarte periodice.

4. Specialist in calcularea preturilor pentru constructii metalice

4. Specialist in calcularea preturilor pentru constructii metalice

"Potential mare, 3-5 ani de experienta in calcularea preturilor pentru constructii metalice si design". Asa incepe un anunt de angajare pe ejobs.ro in care compania Copers International Search cauta un specialist priceput la negociere, bun cunoscator al sistemelor de operare AutoCad, ERP si Office si absolvent de studii superioare specializate in inginerie civila.

Limba engleza trebuie sa completeze criteriile anterioare, iar daca cunosti si o alta limba straina, ai un avantaj in fata altor candidati. Postul este valabil pentru Satu Mare sau Bucuresti sau Polonia si presupune optimizarea preturilor pentru produsele companiei si lucrul cu departamentul de vanzari.

5. Project Manager in domeniul naval

5. Project Manager in domeniul naval

Iti place sa gestionezi proiecte importante, sa ai responsabilitati care te propulseaza in cariera si sa inchei saptamana cu nenumarate satisfactii. Un job care iti poate indeplini dorintele este cel de Project Manager la compania Ship Design, potrivit ejobs.ro, pentru care trebuie sa ai pregatit un background profesional puternic: cel putin cinci ani de experienta in activitate de proiectare pentru un astfel de loc de munca la o companie specializata in echipamente navale.

Pe langa ani de munca pe acest post, in CV-ul tau trebuie sa se vada ca ai absolvit si un program de Masterat in inginerie si ca stapanesti zdravan limba engleza si sisteme de operare folosite in domeniul naval ca Tribon M3 si AutoCad.

In plus, o sa cresti interesul angajatorului fata de tine daca detii certificari de Project Management si alte certificari in domeniu.