Tariq Syed va conduce posturile tematice ale Antenna Group

Tariq Syed va conduce posturile tematice ale Antenna Group

Tariq Syed a fost numit managing director al televiziunilor tematice ale companiei Antenna Group din Grecia, care detine si postul muzical Kiss TV si radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM si Rock FM din Romania.

Potrivit broadbandtvnews.com, Tariq Syed a fost numit managing director atat al televiziunilor tematice detinute de Antenna Group, cat si al operatiunilor digitale ale acestei companii. Din noua pozitie, Tariq Syed va coordona toate investitiile in operatiunile digitale ale Antenna Group si se va ocupa de dezvoltarea televiziunilor tematice in tarile in care grupul este deja prezent. De asemenea, Syed va fi responsabil de extinderea operatiunilor TV tematice ale grupului grec in noi teritorii.

"Numirea in aceasta functie (a lui Tariq Syed, n.r.) demonsteaza strategia noastra continua de dezvoltare", a declarat Pete Smith, managing director al companiei Antenna Group. Inainte de a se alatura Antenna Group, Tariq Syed a ocupat, incepand din ianuarie 2011, functia de managing director pentru Europa Centrala la Universal Networks International, fiind responsabil de extinderea televiziunilor detinute de NBC Universal in aceasta regiune, inclusiv in Romania.

Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Cristian Ustinescu, fostul sef pe investment al DTZ, a plecat in Viena la Immofinanz

Cristian Ustinescu, fostul sef pe investment al DTZ, a plecat in Viena la Immofinanz

Cristian Ustinescu, fostul director de investitii in cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, a plecat la Immofinanz, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Europa, unde se va ocupa de tranzactiile pe care grupul austriac le va face in Europa Centrala si de Est.

"Cristian Ustinescu a inceput sa lucreze ca senior transaction manager in cadrul Immofinanz Group de la 1 mai. Responsabilitatile sale la Viena vor acoperi tranzactiile companiei in Europa Centrala si de Est", a declarat pentru Mediafax Bettina Schragl, purtatorul de cuvant al Immofinanz Group.

Printre cele mai importante tranzactii asistate de Ustinescu in calitate de sef al departamentului de investitii in cadrul DTZ Echinox este cea prin care fondul sud-african NEPI a preluat in 2009 unul din parcurile dezvoltate de compania belgiana BelRom. Tranzactia a reprezentat si startul achizitiilor fondului sud african pe piata locala si a fost prima tranzactie mare efectuata de la declansarea crizei.

Nicoleta Eftimiu este noul director de marketing al Coca-Cola Romania&Moldova

Nicoleta Eftimiu este noul director de marketing al Coca-Cola Romania&Moldova

Nicoleta Eftimiu a fost numita incepand cu 1 mai in functia de director de marketing al Coca-Cola Romania si Moldova, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria bauturilor racoritoare.

Din noua pozitie, Nicoleta Eftimiu, 38 de ani, va coordona activitatile pentru intreg portofoliul de produse al companiei atat de brandurile carbogazoase (Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Sprite sau Fanta), cat si de portofoliul de bauturi necarbogazoase (Nestea, Cappy Pulpy, Cappy Pulpy bucati de fructe, Illy) si de apele minerale naturale Dorna, Dorna Izvorul Alb si Poiana Negri.

Eftimiu are o experienta de aproape 11 ani in cadrul sistemului Coca-Cola. Anterior, a ocupat pozitia de sparkling soft drinks senior activation marketing manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Managerul care s-a ocupat de integrarea magazinelor real preia conducerea Auchan

Managerul care s-a ocupat de integrarea magazinelor real preia conducerea Auchan

Auchan Romania are un nou director general, in persoana lui Frederic Bellon, managerul care s-a ocupat de integrarea magazinelor real in reteaua Auchan.

Frederic Bellon (foto), 45 de ani, lucreaza in cadrul Auchan Romania incepand cu 2009, ocupand pe rand functiile de director financiar si de gestiune, director de magazin si director de vanzari. Bellon a fost responsabil de integrarea noilor magazine Auchan (fostele real), preluate de la grupul german Metro.

Fostul director general al Auchan Romania, Patrick Espasa, 55 de ani, devine presedinte Auchan pentru Italia si Romania.

Intesa Sanpaolo Bank pierde un director cu vechime de 14 ani in banca

Intesa Sanpaolo Bank pierde un director cu vechime de 14 ani in banca

Prim directorul general adjunct al Intesa Sanpaolo Bank, Ioan Mihail Anca, care ocupa si pozitia de chief workout officer (CWO), si-a incheiat mandatul la sfarsitul lunii aprilie. Directorul paraseste banca pentru a se ocupa de alte proiecte personale si profesionale proprii, a anuntat marti institutia.

Ea a lucrat in cadrul bancii timp de 14 ani. Banca italiana Intesa Sanpaolo a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in Romania. Venitul operational al bancii a stagnat la 47 milioane euro, in timp ce costurile operationale au scazut cu 8,8%, la 30 milioane euro.

Intesa Sanpaolo avea la finele anului trecut active totale de 1,2 miliarde euro pe piata romaneasca, in stagnare fata de sfarsitul lui 2012, reise din datele grupului italian. Depozitele atrase de la clienti totalizeaza 700 milioane euro la 31 decembrie, iar creditele catre clienti 800 milioane euro, potrivit Mediafax.

Coca-Cola Romania are un nou director general, cu o experienta de sase ani in companie

Coca-Cola Romania are un nou director general, cu o experienta de sase ani in companie

Coca-Cola HBC, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria bauturilor racoritoare, va avea incepand cu luna iunie un nou director general in persoana lui Jaak Mikkel.

In prezent, Jack Mikkel ocupa pozitia de director general al companiei Pivara Skopje AD din Macedonia – un joint-venture intre Coca-Cola HBC Macedonia si Heineken.

Mikkel si-a inceput cariera in cadrul Coca-Cola HBC in anul 2008, ca director de vanzari pentru Tarile Baltice. In 2012, a fost promovat in functia de director general al Coca-Cola HBC Macedonia. Aici a generat cea mai mare crestere inregistrata vreodata din punct de vedere al volumului si al cotei de piata, atat pe segmentul de bauturi carbogazoase, cat si pe cel de bere. De asemenea, in 2013, Coca-Cola HBC Macedonia a generat cel mai mare profit din istoria sa.

Happy Tour numeste un nou director executiv la Prestige in locul lui Mircea Vladu

Happy Tour numeste un nou director executiv la Prestige in locul lui Mircea Vladu

Elena Anghel a fost numita director general adjunct al turoperatorului Prestige, dupa retragerea din aceasta functie a lui Mircea Vladu. Noul director executiv are o experienta de peste 15 ani in managementul unei agentii turoperatoare de top, fiind propusa in functie chiar de Mircea Vladu.

Ea va raporta direct CEO-ului grupului Happy Tour, Javier Garcia del Valle.

“Experienta bogata a Elenei Anghel in industria turismului este binevenita si sunt convins ca isi va pune amprenta asupra companiei, in mod pozitiv. Ma bucur ca am putut colabora cu Mircea Vladu si ii multumesc pentru profesionalismul, daruirea si sprijinul oferit in cei 3 ani de la integrarea Prestige Tours in Happy Tour Group”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.

Un fost manager Interex preia conducerea magazinelor Agroland

Un fost manager Interex preia conducerea magazinelor Agroland

Rino Tizzanini, fost director general al retelelor de retail Interex, Spar si Profi in Romania, a preluat incepand cu aceasta luna conducerea retelei de magazine agricole Agroland, afacere fondata de Horia Cardos.

Tizzanini (53 de ani) este cetatean francez si, in prezent, locuieste langa Timisoara. Are studii universitare si postuniversitare in managementul afacerilor la Strasbourg.

Sursa foto: Recrutare, Shutterstock