1 / 9

Tariq Syed va conduce posturile tematice ale Antenna Group

Tariq Syed a fost numit managing director al televiziunilor tematice ale companiei Antenna Group din Grecia, care detine si postul muzical Kiss TV si radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM si Rock FM din Romania.


Potrivit broadbandtvnews.com, Tariq Syed a fost numit managing director atat al televiziunilor tematice detinute de Antenna Group, cat si al operatiunilor digitale ale acestei companii. Din noua pozitie, Tariq Syed va coordona toate investitiile in operatiunile digitale ale Antenna Group si se va ocupa de dezvoltarea televiziunilor tematice in tarile in care grupul este deja prezent. De asemenea, Syed va fi responsabil de extinderea operatiunilor TV tematice ale grupului grec in noi teritorii.


"Numirea in aceasta functie (a lui Tariq Syed, n.r.) demonsteaza strategia noastra continua de dezvoltare", a declarat Pete Smith, managing director al companiei Antenna Group. Inainte de a se alatura Antenna Group, Tariq Syed a ocupat, incepand din ianuarie 2011, functia de managing director pentru Europa Centrala la Universal Networks International, fiind responsabil de extinderea televiziunilor detinute de NBC Universal in aceasta regiune, inclusiv in Romania.


Vrei sa afli cele mai noi provocari si tendintele anului in domeniul resurselor umane? Stii care sunt cei mai importanti factori care influenteaza acest sector? Vrei sa fii la curent cu noutatile din piata muncii? Inscrie-te la cea de-a treia editie a conferintei HR 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro miercuri, 28 mai.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri