1 / 8

Executive MBA ASEBUSS/ KSU

Durata: 2 ani

Taxa:
18.000 de euro

Cui se adreseaza:
Programul Executive MBA ASEBUSS/ KSU se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 3 ani intr-o asemenea pozitie, care isi doresc sa avanseze pe o functie de top management, fiind singurul MBA de acest tip din Romania.

Profesori :
Majoritatea profesorilor provin din mediul academic si au urmat studii de specialitate la universtitati din strainatate.

Programul Executive MBA ASEBUSS/ KSU se axeaza pe domeniile de finante, management si marketing.

Beneficii:
Programul lansat de Scoala Postuniversitara de Afaceri Romano- Americana in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) ofera in primul rand cursantilor posibilitatea de a lucra in echipe mixte.

Un alt beneficiu obtinut de un manager care a urmat cursurile unui Executive MBA este acela ca poate deveni la randul sau intreprinzator, in afara companiei, incepand o afacere pe cont propriu si in acest sens contactele facute de-a lungul programului sunt extrem de importante. De asemenea, el poate fi intraprenor si identifica noi directii in cadrul companiei in care activeaza, reusind sa creeze noi departamente. Totodata, datorita cunostintelor dobandite, orice absolvent se poate muta cu usurinta dintr-un domeniu intr-altul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri